Tämän blogin tarkoituksena on käsitellä muitakin asioita kuin Big Brotheria. Kuitenkin huomaan ryhtyväni miettimään blogin kirjoittamista - reilun puolen vuoden tauon jälkeen - taas aktiivisemmin Big Brotherin alkaessa pyöriä jälleen. 

Omista henkilökohtaisista kiireistä johtuen blogi on elänyt hiljaiseloa. Välillä on tullut mieleen aiheita, joista olisi kiva purkaa sydäntään verkossa - niin ihastuksissaan kuin vihastuksissaankin. Aika ei ole kuitenkaan antanut myöden.

Nyt kiireet alkavat pikkuhiljaa helpottaa, joten ehkäpä bloggauksellekin löytyy jatkossa enemmän aikaa. Ja mikäs olisikaan sen parempi tapa aloittaa kuin Big Brother, joka varmasti kirvoittaa monta mielipidettä.

Toistaiseksi Big Brotherin tiimoilta on mielessä pyörinyt lähinnä yksi aihe - jota olen aiemminkin sivunnut blogissani. Nimittäin ne ihmiset, jotka inhoavat Big Brotheria yli kaiken.

Suora lainaus Facebookista tiistaina 28.8. klo 21.04: "Ei voisi olla turhempaa ja ärsyttävämpää asiaa kuin joku BB!!! En ymmärrä, miten joku voi sitä seurata?? MINÄ EN!" 

Mielipiteet suotakoon jokaiselle, mutta vähän ihmettelen, että miten joku jaksaa käyttää energiaansa Big Brotherin haukkumiseen, jos se ei pätkääkään kiinnosta?
Esimerkiksi itse en voisi vähempää välittää vaikkapa jääkiekon SM-liigasta. Silti en käy haukkumaan sitä sosiaalisessa mediassa tai ystävien kesken. Pikemminkin päinvastoin; en suo SM-liigalle ajatustakaan, koska en siitä tykkää.

Kaiken huippunahan ovat ne ihmiset, jotka haukkuvat Big Brotheria sydämensä kyllyydestä - ja silti tuntuvat tietävän sen käänteet ja talossa olevien ihmisten luonteenpiirteet erittäin hyvin. Anteeksi vaan, mutta jos minulla on olemassa asia, joka minua ei pätkääkään kiinnosta (vaikkapa nyt sitten se SM-liiga), niin en kyllä käytä vapaa-aikaani lukemalla aiheeseen liittyviä uutisia. 

Yllä olevassa lainauksessahan huvittavinta on se, että se ilmestyi Facebookiin täsmälleen siihen aikaan, kun Big Brother alkoi televisiosta. Niinpä niin; olisikohan sielläkin televisiossa kuitenkin pyörinyt Big Brother...?
Hienoa olisi tehdä tutkimus siitä, kuinka moni katselee "salaa" Big Brotheria - koska eihän sen katselu ole a) yleisesti hyväksyttävää, b) kypsää taikka c) ylipäätään sellaista, josta kannattaisi julkisesti mainita.