Ensin se tapahtui PetsQ:lle. Rakkaudenhuumassaan poikarukka tatuoi Viivi-rakkaansa nimen käteensä. Rakkautta hehkutettiin tatuointia taottaessa helmikuussa, mutta vajaa puoli vuotta myöhemmin suhde loppui. Viivi jatkoi elämäänsä eteenpäin, mutta Petskulle jäi muistoksi Viivin nimi käteen.
Jos ei tästä tatuoinnista muuta hyötyä ollut, niin ainakin wannabe-julkkis Petsku sai syyn jäädä vielä hengailemaan Seiskan palstoille. Koko kansaa puhutti, mitä Petsku tekisi tatuoinnilleen. Onneksi Petsku keksi loistavan ratkaisun ja päälle tatuoitu ”Viva la vida” –teksti näyttää oikeasti tyylikkäältä.
Tosin jos Petsku olisi jättänyt tatuoinnin helmikuussa kokonaan ottamatta, ehkä hän vielä saattaisi seurustella Suomen kauneimman (?) naisen kanssa.

Juuri kun Viivi ja Petsku –draamasta on toivuttu, kohtaa Suomen kansaa uusi suru. Henna ja Antti Kurhinen ilmoittavat eroavansa.  Ja kuten Petskulla, myös Kurhisilla on rakkaansa nimet tatuoituna kroppaansa. Ja totta kai nyt jokaisen suomalaisen huulilla on kysymys ”Mitä Henna ja Antti tekevät tatuoinneilleen?”
Molemmilla tatuoinnissa on ex-kumppanin nimi sydämen sisällä. Hennan tatuointi on alavatsassa, Antilla pakarassa. Tatuointeja otettaessa Antti sanoi, että ”Henna on minulle niin tärkeä, että vaikka jos jostain kumman syystä suhteemme ei jatkuisikaan, haluan silti muistaa häntä ikuisesti tällä tatuoinnilla”. Ja paria kuukautta myöhemmin pariskunta eroaa.
Jännityksellä jäämme odottamaan mitä elämänviisauksia kaksikon iholta voidaan jatkossa lukea vai aikooko Antti tosiaan ilahduttaa tulevia tyttöystäviään takamuksesta löytyvällä Henna-tatuoinnilla – ja ei, en tarkoita tässä sitä hennapensaan lehdistä saatavaa ajan myötä haalistuvaa tatuointia.

Ja eivät nämä kaksi pariskuntaa suinkaan ole ainoat, joille on käynyt kalpaten! Esimerkkejä lähimenneisyydestä ja rakkaustatuoinneista löytyy roppakaupalla!
Tanja Karpela ja Olli Saarela. Ville Valo ja Jonna Nygren. Peter Andre ja Katie Price. Pamela Andersson ja Tommy Lee. Johnny Depp ja Winona Ryder. Heather Locklear ja Richie Sambora. Britney Spears ja Kevin Federline. Lindsay Lohan ja Samantha Ronson.
Yksi huvittavimmista tapauksista oli ehdottomasti Rokkarille morsiamessa kisaillut Ashley, joka väitti rinnastaan löytyvän James-tatuoinnin tarkoittavan hänen poikaansa. Exien vieraillessa sarjassa selvisi, että Ashleyn ex-mies onkin nimeltään James – neidolla oli hieman selittelemistä Bretille...

Tapauksia on jo niin paljon, että tätä voi kyllä pitää jo selkeänä merkkinä! Jos et halua rakkautesi kestävän ikuisesti, ota ihmeessä kumppanisi nimi tai muu hänestä muistuttava merkki tatuoituna kroppaasi!
Mikseivät ihmiset jo opi!

No, ketkä muut pariskunnat näiden kahden lisäksi ovat ottaneet rakkaustatuoinnit? Eli keiden voidaan ounastella eroavan lähitulevaisuudessa?
No ainakin nämä: Popparirokkari Avril Lavigne ja Hills-tähti Brody Jenner. Viihteen moniammattilainen Carmen Electra ja muusikko Rob Patterson (Carmen ei muuten oppinut kerrasta, sillä hänellä on tatuointimuisto kropassaan myös ex-miehestään Dave Navarrosta). Näyttelijä/isin tyttö Tori Spelling ja näyttelijä Dean McDermott. Laulaja Katy Perry ja koomikko Russell Brand.
Näitä erouutisia odotellessa...