Jottei Antti jäisi vaimoaan Hennaa huonommaksi, pitänee laittaa otteita Antin blogista heti perään.
Kurhisen Antti siis päivittelee blogiaan kohtuullisen usein. Aina ei määrä kuitenkaan korvaa laatua.

Otteita herra Kurhisen blogista:
(Sivuhuomautuksena: Voi luoja, että tuolla Antilla riittää noita kirjoitusvirheitä. Kielipoliisina minua kyllä rasittaa aivan suunnattomasti, mutta yritän nyt sivuuttaa ne asiat :D )

Tämä johtunee siitä että olen paskonut muutaman päivän löllöä shaissea syötyäni jotain erittäin epämukavaa...:/! Ihmiset ovat olleet todella auttavaisia ja neuvojaantavia ainakin facebookissa asian suhteen :)kiitos siitä <3! Imodiumia on tullut syötyä ja pyllyäkin ollaan rasvailtu <3 :D! Nyt alkaa pikkuhiljaa jo kovettuu tuo tavara suolessa :)!
Itsesensuuri, missä lienet? Tosin Anttihan nähtävästi on kertonut aiheesta jo Facebookissa, joten sama kai vaikka asian laittaisi koko kansan nähtäville julkiseen blogiin… Huhhuh.

Tämä on täysin totta ja laitankin alla olevat linkit siihen todisteeksi!
Todisteina siis linkit Maikkarin viihdeuutisiin ja Seiskaan; nämä ovatkin luotettavimmat lähteet myös minun mielestäni!

Ja älkä unohtako myöskään että meidän suvussa oli Trsaarin sukua ja siitä olen maininnut jo joskus aiemmin mun blogissani ;)! eli kuninkaalisia ollaan ja muistakaa se ;)!
Tämä olikin minulle uusi tietoa. Antistahan voisi tulla vaikka Suomen kuningas vielä jonain päivänä? Ja luonnollisesti Hennasta kuningatar. Kyllä Suomen asiat sitten olisivat mallillaan.

Tästä tulikin mieleen Astrid Thors,kuka kai otettiin vakavasti koska on ministeri vai? No me ollaan vaan Antti & Henna,mutta samat oikeudet kuuluu meillekkin tavallisille tallaajille!
Kyseessä siis Antin ja Hennan saamat tappouhkaukset. Jännä miten yleensä Antti tituleeraa itseään superjulkkiksena jne, mutta nyt hän onkin tavallinen tallaaja. :D

Varsinkin tämän epäoikeudenmukaisuuden jälkeen olen päättänyt, että joku päivä minä olen siellä eduskunnassa ja yritän henkeen ja vereen ajaa meidän tavallisten pulliaisten oikeuksia eteenpäin! Se on varmaa kuin pläkki!
Lupaus on aina pidettävä – jännityksellä odotamme, minkä puolueen riveihin Antti kipuaa. Siitä hieman vihjettä alemmassa lainauksessa:

Tästä ajatuksesta tulikin mieleen, että minhän voisin hakea eduskuntaan ;)!
Tässä vähän otin selvää ja oman puolueen perustamiseen tarvitaan siis 5 000 eduskuntavaaleissa äänioikeutetun kansalaisen allekirjoittamaa kannattajakorttia, jossa nämä ilmoittavat kannattavansa yhdistyksen merkitsemistä puoluerekisteriin.
http://www.vaalit.fi/15365.htm
Kyllähän tommoinen onnistuu ;) hehee! tai toivotaan ainakin. Eli tässä olisi sitten tavoitetta tulevaisuudelle :)!
Jos nyt sitten ei omaa puoluetta niin sitten pitää harkita jotain muuta...Sehän vasta kysymys olisikin....mikä puolue Mr. Antti "The Tsaari" Kurhiselle sopisi? Hmm...kenen puolueen arvot sopisivat minulle parhaiten? Nyt ihmiset vikkejä ja sitten politiikot voisivat ottaa yhteyttä minuun jos haluavat kertoa oman puolueen arvoista! Nyt siis ehdotus on laitettu esille ja toivon että politiikot ymmärtävät hyvän päälle ja eivät jätä tämmöistä oljenkortta käyttämättä kuin "Antti Kurhinen";)!
Eli ei muuta kun seuraavissa eduskuntavaaleissa kaikki äänestämään Anttia! Saadaan ainakin kannabis lailliseksi, koulukiusaaminen kitkettyä pois ja tappouhkausten tutkimiseen vipinää. 

Yli 100 euron kertaostajalle lupaamme vielä suuremman bonuksen kaupan päälle ;)!
Eli se kuuluu näin!
Kaikille yli 300 euron kertaostajille tulee kaupan päälle Suomen kuuluisimmat häpykarvat" :)))! Korjaan vähäsen ja lisään että ainoastaan pienen teelusikallisen verran,koska niitä ei ole niin paljon ja tavara on haluttua ;)! Tavarasta on huudettu siis 4000euroa aikanaan,mutta pienien mutkien takia ne jäivät myymättä ja sen jälkeen me emme ole halunneet niistä pilkkahintaan luopua!
Voi itku kun luin tämän tekstin vasta myöhemmin, olisin totta kai halunnut ostaa Hennan ja Antin vaatteita Hietsun kirppikseltä – etenkin jos bonuksena olisi saanut häpykarvoja. Voi luoja.

Mitäs tässä sen kummempia vielä jauhaa,kyllä te tiedätte mistä on kyse ja meidän yhteystiedot ovat tuttuja jotenka jos muketaan mielii niin yhteydottolomakkeen kautta yhteyttä vaan ja kerro miten paljon varaa on rellestellä niin räätälöidään sen mukainen bileloma ;)!
Oikeesti?

Se on täysin meidän kahden päivä ja rakatamme toisiamme päästä varpaisiin ;) <3 hehee! Mukana on tietysti pieni kolmas pyörä,eli yksi mediataho joka haluaa ikuistaa tämän todella herkän hetken..
Täysin meidän kahden päivä, mutta silti koko Suomi voi nähdä miten sitä vietetään. :D

Ensiksi kun saavuimme uimahaliin niin kassatäti ei taas kerran halua mitään maksua meiltä...ihmettelen kummasti sen jälkeen kun olimme käyneet hässimässä invavessassa siellä :DDD! Sitten vuorossa onkin uimavalvoja kuka tulee kysymään meiltä,että "tulimmeko taas hässimään invavessaan"?Haha!Mä vastaan että "ei vaan ajattelimme poreallasta",no uimavalvoja siihen että"nyt on suosittua hässiä tuolla perhepukkareissa ja viime viikolla juuri uyksi pariskunta jäi rysän päältä kiinni" :D!Haha! Siis mitä hemmettiä!? Pelkäsimme saavamm,e porttikiellon uimahalliin,mutta asia onkin ihan päinvastoin :D! Kai me ollaan sit niin saakein härksin hyviä ;) :D!
Edelleenkin suosittelisin Antille jotain suodatinta näihin kirjoituksiin – ihan kaikkea ei ehkä tarvitse kertoa!

Blogi löytyy osoitteesta:
http://www.anttikurhinen.fi/blogi.html