Jos jo esittelyvaiheessa yksi Putouksen "Vuoden sketsihahmo" -tittelin kisaajista saa minut (ja ohjelmaa kanssani katselleen avomiehen) nauramaan vedet silmissä, onhan se nyt selvää, että tässä on voittaja. Riku Niemisen esittämä Munamies on ehdottomasti Putouksen loistavin hahmo - kiistatta! Ja jos ei Munamies vie voittoa, niin ihmettelen suuresti!



Ok, on siellä muitakin ihan ok-hahmoja. Timo Harjakainen on hauska ja osoittaa selvästi Aku Hirviniemen kyvyn keksiä uusia sketsihahmoja. Timo ei kuitenkaan vaikuta - ainakaan ensivaikutelman perusteella - yhtä mieleenpainuvalta kuin leskirouva Pallivahasta. Myös Jukka Rasila naisena on hauskan näköinen ja hahmossa voisi olla aineksia vaikka mihin.

Myös Mr. Mallorca ja Mr. Zetterberg ovat ihan viihdyttävää katseltavaa, mutta siihen se sitten jääkin.
Ehdoton pohjanoteeraus on se ihmeellinen Pusutin-hahmo, mikälie hänen etunimensä nyt sitten olikaan. En vaan nähnyt tässä hahmossa mitään hauskaa ja veikkaan, että Pusutin saa ensimmäisenä lähtöpassit kotiin. Heti hänen peräänsä lähtee varmastikin Sui-Hing, jolla ei suomen kieltä osaamattomana taida olla kovinkaan paljon annettavaa tämänkaltaiseen kisaan.

Kuten varmaan tuli jo selväksi, niin Munamies on oma ehdoton suosikkini. Eikä tähän (ihan oikeasti!) vaikuta se, että Kete Rahkonen oli viime vuonna suosikkini. Voi olla, että Munamies voittaa jopa Keten!
Munamiehessä on kyllä ainesta vaikka mihin. Jos hahmo naurattaa jo sisäänastumisellaan ja nauru vaan yltyy, kun hahmon juttuja kuuntelee, niin eihän hahmo voi olla muuta kuin hyvä. Kaiken hyvän lisäksi Munamieshän on vielä kovin sympaattinen. "Pieni muna, iso sielu". :)

Jos sketsihahmo-kisa jatkaa samoilla linjoilla kuin viime vuonna, niin katsojille on varmasti luvassa mahtavia hetkiä; mikä voisikaan olla hauskempaa kuin Munamiehen tanssiesitys! :D

Koska Munamiehestä ei (vielä) löydy videoita YouTubesta, niin lisään lohdutukseksi tähän loppuun vielä Kete Rahkosen parhaat palat viime vuodelta.

IHANAA kun Putous taas alkoi - tätä on odotettu!