En voi sille mitään, että Idolsissa kisaileva Ilpo tuo minulle joka kerta mieleen 90-luvun hittisarjan Ruusun ajan Ilmari Ruususen, eli Illin. Jo miesten nimet ovat niin samanlaiset, Ilpo ja Illi - ulkonäöstä puhumattakaan! 
Muistelen, että Illillä oli sarjassa jonkinlaista musiikkitaustaa, joten siksikin yhteneväisyys Idols-Ilpoon on niin selvä. Itse asiassa minun mielessäni jopa niin selvä, että samaistan Ilpon Illiin niin suuresti, että uskon Ilpon luonteenpiirteidenkin olevan samansuuntaisia Illin kanssa. Todellisuudessa tuskin ovat, mutta en vaan voi sille mitään, että minusta Idols-Ilpo on yhtä kuin Ruususen Illi!

Rakas ystäväni Google ei löytänyt Illistä hyvää kuvaa - ainoastaan huonolaatuisia Ruusun aika -sarjan promokuvia. Suosionsa huipulla olevasta Ilposta kuvia yllättäen löytyy enemmän. 
Mutta tsekatkaa nyt tämä yhdennäköisyys - jos se ei selviä vielä kuvien perusteella, niin Ruusun aika -dvd:itä on varmasti myynnissä kaupoissa. Pitäisi varmaan itsekin käydä ostamassa, niin muistaisi tarkemmin, millainen se Illi olikaan.


Ruususen Illi poseeraa perheensä kanssa.


Idolsin Ilpo poseeraa muuten vaan.