Nonni. Nyt se on julkistettu. BB-talon sala-asukkaiksi astelee viisi vanhaa BB-asukasta. Aika laimea idea. Tai siis sinänsä on ihan jännää, että taloon menee joku julkkis/vanha asukas - on jännä nähdä ns. tavisasukkaiden reaktiot tähän. Mutta se, että heitä on VIISI, on jo vähän liikaa (no tosin kaikki eivät mene varsinaiseen taloon, mutta kuitenkin). Eikö asukkaaksi hakevien joukosta muka löytynyt niin paljon sopivia, että pitää laittaa kilpailemaan vanhat asukkaat?
Ja siksi toisekseen; heillä on ollut jo mahdollisuus ansaita kisan voitto, joten on typerää antaa toinen mahdollisuus. Pahimmassa tapauksessa vihatut ex-asukkaat äänestetään saman tien ulos ja heidän laittaminen taloon oli täysin turhaa TAI joku heistä voittaa koko roskan ja silloin ns. oikeaita asukkaita vituttaa rankasti.

No mutta, koska kaikkia meitä jännittää, että ketkä asukkaista taloon astelevat ja jokaisella on tietyt inhokit ja suosikit, ketä taloon haluaisi tai ei haluaisi.
Joten nyt sitten käyntiin hirveät spekulaatiot siitä, että ketähän ne sala-asukkaat mahtavat olla!

Jos nyt vaikka aloitettaisiin siitä, että ketä he ainakaan EIVÄT ole.
Jos näistä viidestä sala-asukkaasta todella äänestetään kolme
talon täysivaltaisiksi asukkaiksi, eli kilpailemaan voitosta, niin mielestäni on väärin, jos sala-asukkaiden joukossa on edellisten kausien voittajia. Tällä periaatteella ajateltuna asukkaiden joukossa eivät ole Perttu, Sari, Sauli, Anniina tai Aso. Harmi sinänsä, sillä olisin halunnut nähdä miten Sarin ja Ason kemiat toimivat talossa. ;)
BB Extran koosteessa ei näytetty lainkaan muisteloita ensimmäiseltä kaudelta. Joten tämä ilmeisesti on merkki siitä, että taloon ei ole menossa ketään ensimmäisen kauden asukkaista.
Taloon ei ole menossa Marko K, koska hän on BB Extran vieraana torstaina. Taloon ei myöskään ole menossa Antti Kurhinen (luojan kiitos!), koska hän on BB Extran vieraana perjantaina. Samaten Sauli on vieraana ensi viikolla, joten hänkään ei taloon astele.
Eikä talossa nähdä myöskään viime kauden BB-Tonia eikä BB-Iidaa, koska molemmat päivittävä BB-blogia; ensinnä mainittu Hymyssä ja jälkimmäinen Seiskassa.
Taloon ei tule myöskään Kätlin eikä Farbod, koska he tuomaroivat 10.9. Miss Plastic –kisaa.
Taloon ei varmaan tule myöskään Kaki, koska Kickoffissa sanoi, että hänet löytää syksyllä Turun aikuisviihdemessuilta. Ellei tämä sitten ollut huijausta?

Se nyt lienee jo tässä vaiheessa selvääkin selvempää, että taloon astelee huomenna iki-ihana (huom: tämä ON sarkasmia!) Henna Kalinainen/Kurhinen.
Tämä siis selvää sen takia, että BB-Iida vihjasi blogissaan että taloon menee itseään viime aikoina kaunistanut neitonen JA että taloon saattaisi mennä entisiä BB-asukkaita. Lisäksi Henna K:n blogissa on viitteitä tähän suuntaan.
Ja siis onhan tää Hennan uusi look vaan niin tyrmäävän ihana!


Henna K:n uusi aikuinen look.

Jos BB-Iida on JÄLLEEN oikeassa, niin taloon astelee Hennan lisäksi Nino, Niko S., Marianna ja Kaki. Tosin jos Iidalla oikeasti on sisäpiirin tietoa, niin olisi todella tyhmää paljastaa se kaikelle kansalle näin julkisesti. Koska tunnetustihan Big Brother –tuotannon asiat ovat tarkkaan varjeltuja salaisuuksia! Hyihyi Iida, jos nyt menit jo taloon astelevan joukon paljastamaan! Ja hyihyi myös tuotanto, jos tämä oikeasti on se kokoonpano, en tykkää.

Omat EHDOTTOMAT suosikkini taloon menijöiksi ovat selvillä. Maxine ja Harri.


Iki-ihana Maxine.

Maxine sen takia, että Maxine oli ehdoton suosikkini aikoinaan ja haluasin tuolloin kovasti, että Maxine olisi paras ystäväni. Valitettavasti emme ole vieläkään reaalimaailmassa kohdanneet. Mutta Maxine, jos joskus erehdyt blogiani lukemaan, niin ota yhteyttä, jos olet bestistä vailla.
Maxine on myös ehdoton BB-suosikkini edelleen; ei ole vielä tullut toista asukasta, joka olisi ottanut yhtä suuren suosikin arvon minun silmissäni. Maxi-pylly taloon ja lupaan ensimmäistä kertaa elämässäni tuhlata rahaa BB-äänestykseen ja äänestää Maxinen voittoon – tai ainakin yrittää. :)


Harri ansaitsee toisen mahdollisuuden - ja tällä kertaa ilman nauloja!

Harrin haluaisin nähdä menevän taloon muutamastakin syystä. Ensinnäkin – ja suurimmaksi osaksi – juuri siksi, että Harri joutui jättämään BB-talon sairastelun takia. Sairastelun, joka johtui Big Brotherista! Siksi Harri on todellakin ansainnut uuden yrityksen! Harri oli mielestäni myös yksi talon hauskimmista asukkaista kyseisellä kaudella ja olisin halunnut tuolloinkin nähdä Harrin pidempään talossa.
Toinen henkilö, joka ansaitsisi toisen mahdollisuuden talossa, on Tiina, joka lähti talosta raskauden vuoksi. Tiinasta en hirveästi muuta muista, kuin että hän vaikutti symppikseltä. Mutta joka tapauksessa, en pahoittaisi mieltäni, vaikka Tiina taloon astelisi.

Viime aikojen Big Brothereissa talossa on aina ollut yksi vanhempi henkilö ja vähintään yksi ulkomaalaistaustainen. Nämä tietty tarvitaan myös sala-asukkaiden joukkoon! Vanhemmista tahtoisin nähdä talossa Riitan. Ulkomaalaistaustaisissa on enemmän vaihtoehtoja; niistä mieluisin on Farbod, mutta hänen tuomarointitehtäviensä vuoksi taloon voisi astella hänen tilaltaan vaikkapa Aki.

Ja jos ajatellaan asiaa omien suosikkieni kannalta, niin Maxinen lisäksi talossa nähtäisiin ainakin Kaarlo, Harri, Esa A, Farbod, Johan, Cheryll, Tuuli ja Mia. Tässä järjestyksessä.
Yksi hieno vaihtoehto olisi, että taloon astelisi yksi asukas joka kaudelta. Tämä tosin vesittyi hieman siinä vaiheessa, kun Extrassa jätettiin esittelemättä kausi 2005. Mutta JOS näin kävisi, omat suosikkini joka kaudelta olisivat: Esa A., Johan, Maxine, Kaarlo ja Tiina.

Toivon, ettei taloon mene sellaisia henkilöitä, jotka joko omaavat jo laajan fanipohjan TAI jotka ovat olleet runsaasti julkisuudessa BB:n jälkeen. Eli esim. Kaki, Kadi, Manta, Niko x2, Nino...
Toivon myös, ettei taloon mene viime BB-kauden asukkaita, koska heidän talossa olostaan on kulunut vasta niin vähän aikaa. Ennemmin haluaisin talossa nähdä niitä asukkaita, joista ei ole BB-talon jälkeen kuultu juuri mitään!
Toivon myös, ettei taloon mene Marin kavereita, eli Saulia tai Ragnaria.

Mietiskelin myös tuossa ketkä talon eri kausien asukkaista olisi hauska nähdä yhdessä.
Ensimmäisenä mieleen tuli parivaljakko Esa A & Einari. Molemmat olivat talon outoja lintuja, kumpikin omalla tavallaan. Olisi hauska nähdä, mistä kaksikko päätyisi keskustelemaan.
Toinen hauska parivaljakko olisi Niko S. ja Nino. :D Molemmat aika vahvatahtoisia homoja, ehkä voitaisiin nähdä kunnon catfighteja näiden kahden välillä. :D
Salatalo voitaisiin myös laittaa täyteen kälättäviä, vahvatahtoisia, ehkä jopa pissismäisiä, naisia. Näitä löytyy runsaasti, mutta ehkä pahin yhdistelmä olisi Minna S, Maria E, Henna, Dana ja Kadi. Ja jos joku näistä ei suostuisi tulemaan taloon, niin varavaihtoehtoja olisi runsaasti, ainakin Kätlin, Tuija ja Jelena. ;)
Ja vastapainoksi tähän; mitä jos talo olisi täynnä ns. miesten miehiä, vaikkapa Aso, Jari-Matti, Marko K, Kaki ja Perttu. Tai vaikkapa pojista tykkääviä poikia: Niko S, Nino, Ragnar, Sauli ja Einari. Näillä sitä viihdearvoa saataisiin!

Yksi taloon astelijoista voisi muuten olla BB-Andreas, joka on juuri eilen päässyt otsikoihin salasuhteellaan. Kahden lapsen isä ja syyskuussa häitään viettävä Andreas on siis jäänyt kiinni pettämisestä; herra oli pettänyt tulevaa vaimoaan 16-vuotiaan tyttösen kanssa! ”Pari on tapaillut seksin merkeissä muun muassa MTV3:n parkkipaikalla autossa.” Huhhuh. Jos oikeasti meinaa pettää, niin kannattakohan sitä tehdä a) parkkipaikalla, b) nimenomaan MAIKKARIN parkkipaikalla. Onkohan Andreaksen käräyttänyt joku Maikkarin viihdeuutisten toimittaja? :D
No enivei; Andreas on nyt saatu taas julkisuuteen ja tästä olisikin oiva aasinsilta hänen taloon astelemiselleen.
Aiemmin mainittujen henkilöiden lisäksi julkisuudessa on hiljattain ollut myös Niko S: kertoen haluavansa vetäytyä julkisuudesta. Eli häntä emme ainakaan talossa näe? Tai sitten juuri päin vastoin; Niko on myös joutunut poistamaan jotain kuviaan julkisuudesta BB-tuotannon vuoksi, liittyen syksyllä oleviin projekteihin. Ainakaan vielä ei Nikoa olla BB:n parissa nähty, joten ehkä hän astelee taloon? Joka olisi kyllä tylsää, koska Nikohan on nykyään naimisissa Hennan kanssa, niin talossa olisi sitten valmiiksi jo aviopari.
Niin ja olihan myös Esa A maanantaina ykkösen aamu-tv:ssä kommentoimassa tosi-tv:tä! Ehkä tämä oli merkki siitä, että Esa A on nyt palaamassa julkisuuteen, lyhyttukkaisena. :)
 
Tänään illalla se sitten selviää! Tai Henna K:n osuus on jo selvinnyt, mutta ne loput sala-asukkaat. ;)
Loppujen lopuksi minulle on ihan sama, ketä taloon tulee: olen tyytyväinen ainostaan jos taloon menee Maxine tai Harri tai molemmat. Ja kaikissa muissa tapauksissa olen tyytymätön. :D