Tanssii tähtien kanssa –ohjelman kisailijat julkistetaan 17.8. ja yksi juorujen kohteista ja ennakkosuosikeista tanssimaan on Diili-Jethro. Jethro kieltämättä olisi hauska näky tanssilattialla, mutta ketä muita julkimoita olisi kiva nähdä tanssin pyörteissä?

Jethron lisäksi aiemmin on julkisuudessa keskusteltu kirjailija Juha Vuorisen osallistumisesta kyseiseen kisaan. Tuolloin selvisi, että herra Vuorista oli pyydetty kisailemaan, mutta hän oli kieltäytynyt.
Harmi, sillä hänkin olisi ollut erityisen hauska näky tanssilattialla pomppiessaan. Itseäni huvittaa suunnattomasti kommentti Vuorisen blogista tuolloin, sillä voin sieluni silmin nähdä mitä herra tarkoittaa: "...olisi kuulemma aivan mahtavaa nähdä parimetrinen honkkeli vetämässä quicksteppiä miljoonan katsojan edessä." No niinhän se olisikin ollut! Ehkä ensi vuonna, vai mitä Juha?

Tosi-TV:n ja turhien julkkisten aikakautena tanssin pyörteisiin olisi ehdottomasti saatava jo joku salarakas tai BB-asukas.
Luonnollisesti Johanna "Tuksu" Tukiainen olisi ykkösvaihtoehto tanssilattialle; onhan Johanna puhunut aiemmin syksyllä tiedossa olevasta TV-työstä – kenties hän on epähuomiossa olettanut Tanssii tähtien kanssa olevan joku sulhasenetsintä-formaatti.
BB-staroista paras vaihtoehto olisi tietysti jompikumpi osapuoli Kurhisen pariskunnasta. Myös BB-Perttu, BB-Kaki, BB-Sari tai vaikkapa poikaystävänsä BB-Aso voisivat olla hyviä tanssijoita. Tai sitten eivät.

Lähes joka kaudella mukana on ollut myös joku politiikan edustaja, tylsää. Mutta jotta kaava toteutuisi tänäkin vuonna, pitänee mukana olla myös joku poliitikko.
Eduskunnan sivuilta löytyy lista kaikista kansanedustajista – enhän muuten muistaisi keitä kaikkia mahtaakaan parhaillaan eduskunnan penkkejä kuluttaa. Tässä siis muutamia vaihtoehtoja, luonnollisesti aakkosjärjestyksessä!
Mikko Alatalo (tanssiasut tietty sinisiin silmälasin sankoihin sopivia), Merikukka Forsius (joka ei ole hetkeen ollutkaan muutoin lehtien otsikoissa), Bjarne Kallis (jotta saataisiin otsikoita tyyliin ”Kallis kallisti tanssiparinsa tyylikkäästi”), Tanja Karpela (hänellä voisi olla mahdollisuuksia jopa voittoon?), Juha Mieto (tämän herran tanssin seuraaminen ei voi olla muuta kuin hauskaa, lisäksi Miedon kommentit takaisin etenkin tuomari-Uotiselle olisivat varmasti mannaa korville), Mauri Pekkarinen (katsojat saisivat jännittää pysyykö tupee päässä tanssin loppuun saakka vai ei) ja Pertti Salovaara (voisi tanssiminen olla Salovaaralle melkoinen härdelli tai mahoton paikka).  
Tai sitten joku niistä monestakymmenestä nimestä, jotka eivät sanoneet minulle mitään; olihan Antti Kaikkonenkin melko nobody ennen ohjelmaan osallistumistaan.  

Viime vuonna mukana oli myös ensimmäistä kertaa pariskunta – mikä olikin todella hauska idea. Ehkä tänä vuonnakin voisi kokeilla samaa? Potentiaalisia julkkispareja tanssilattialle kuitenkin Suomesta löytyy Simon ja Rosan lisäksikin.
Kimi Räikkönen ja Jenni Dahlman-Räikkönen. Lauri Ylönen ja Paula Vesala. Irina Björklund ja Peter Franzen (jos ehtivät Suomeen kiireisiltä töiltään Jenkeissä). Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen. Tai tuoreista pariskunnista Oskari Katajisto sekä Jasmin Mäntylä.
Tai kenties ex-pari loisi enemmän jännitteitä ja kiinnostaisi useampia katsojia? Omat ykkössuosikkini olisivat Matti Vanhanen ja Sirkka Mertala tai sitten Matti Nykänen ja Mervi Tapola. Taikka sitten tuoreimmista eroista Laura Malmivaara sekä Aku Louhimies.

Tasa-arvon aikoina olisi jo korkea aika, että tanssimaan otettaisiin myös joku homo- tai lesbopari.
Julkkis-lesboja on Suomessa melko harvakseltaan, ja heistäkin jo Mariko (joka Googlen mukaan on lesbo ja on ainakin joskus asunut muinoin hitin tehtailleen laulaja-Emmin kanssa, itselleni tämä oli uusi tieto!) on jo tanssahdellut kisassa miehen kanssa.
Julkkishomojen joukosta sen sijaan löytyy monia maukkaita vaihtoehtoja, jotka voisivat kisaan osallistua miesparin kanssa. Luonnollisesti ensimmäinen vaihtoehto ensimmäiseksi Tanssii tähtien kanssa –homoparin puolikkaaksi olisi Teuvo Loman, joka taitaa olla Suomen tunnetuin homo. Heti Teuvon jälkeen hyvinä vaihtoehtoina tanssijoiksi olisivat Jari Sillanpää tai Juha Föhr. Yksi vaihtoehto olisi tietysti myös politiikkolinjaa jatkaen Kanki-Kaikkosen seuraajana Oras Tynkkynen; lempinimi Tönkkö-Tynkkynenkin olisi helppo keksiä.

Nyt ehdokkaita TTK:n ensi kaudelle on tullut jo niin monta, että jos edes YKSI näistä nähdään syyskuussa alkavassa ohjelmassa, niin pääsen sanomaan ”Mä NIIIIIN tiesin tän!” :)