TV Viiden "Tuksu menee naimisiin" oli parasta viihdettä pitkiin aikoihin. Kiitos Johanna ja Arto!

Ohjelman alussa pariskunta vielä vaikuttaakin melko onnelliselta ja tasapainoiselta, mutta kyllä tuohon vajaaseen kahteen tuntiin mahtuu niin paljon kaikenlaista. Ei voi muuta sanoa kuin huhhuh. Toivoin, että josko ohjelman katsomisen jälkeen kuva Tuksusta muuttuisi ja hänestä löytyisi inhimillisempiä puolia. Mutta ei toivoakaan siitä. Ei voi vaan ymmärtää naista, joka painottaa sormuksen hintaa (kuusituhattayhdeksänsataakahdeksankymmentä euroa, siis euroa, vai mikä se summa nyt olikaan...), on ylpeä naimisiinmenostaan siksi että vedonlyöjät hävisivät ja laittaa valmiiseen hääpukuun vielä lisäkoristeeksi ison vaaleanpunaisen tyllirusetin. Eiköhän tässä ohjelmassa ollut Tuksun osalta tarkoituksena ainoastaan saada lisää julkisuutta (vaikka hän tämän kieltääkin ohjelmassa), esitellä kuinka kalliita tavaroita hänellä on ja miten hän laittautuu kauniiksi (tai "kauniiksi"). Eli siis sitä samaa perussettiä kuin on Tuksun blogissakin - näissä häissä Arto on vaan sivuhenkilön roolissa.

Ja siis muutenkin, ei tuo Johannan ja Arton suhde vaikuta olevan kovin vakaalla pohjalla. Sehän nyt oli tiedossa kyllä aiemminkin, viimeistään Maria-show:n vittuilujen ja Arton katoamisten jälkeen. Tuotantoyhtiölle/mainosmyyjälle kiitokset oivaltavasta bonuksesta: oli hienoista vihjailua laittaa mainoskatkojen yhteyteen "Vaihtamalla paranee" -leffan mainos. :D



Mutta siis ohjelman kohokohdat, top 5.

5) Hello Kitty -tiara.
Anteeksi, mutta kuka oikeasti a) haluaa Hello Kitty -tiaran, b) harkitsee laittavansa sen häihin. Vaikka Paris Hiltonilla olisi samanlainen, ei se silti tarkoita, että se on hääasusteeksi soveltuva. Muutenkin tuo Tuksun tavaroiden esittely meni vähän yli, olisin varmasti pystynyt elämään ilman tietoa pinkkitukkaisesta barbie-nukesta.

4) Jenkkityylinen glamour-kakku.
Sitä Tuksu toivoi hääkakukseen, väreinä pinkki ja valkoinen, koristeltuna kakun ympäri menevillä ruusuilla. Hääkakkuna näytti kuitenkin olevan melko perinteisesti suomalaisen näköinen tavallinen kermakakku. Sekö sitten on glamouria - ei minusta.

3) Julia Tukiainen.
En tiedä oliko Julia haastattelujen aikana kännissä tai jossain muissa aineissa - vai onko Julia todella aina tuollainen. Mutta melko sekava yleisolemus neidolla näytti olevan. Ihan huippu oli Julian kommentti siitä, että Johanna oli lapsuudessa "satumainen henkilö". :D Ja sitten vielä se Julian häälahjaksi antama taideteos, huhhuh.

2) "David Hasselhoff -taikatemppu".
Tätä ei varmaan tarvitse selitellä. :D

1) Ohjelman loppukohtaukset.
Ehdottomasti kruunasivat tämän pariskunnan häät. Niin kovasti Johanna Tukiainen hehkutti, että ihan telkkarissa nähdään hänen häistään ohjelma - mahtaako olla Tuksu yhtä ylpeä nyt, kun koko Suomen kansa näkee heidän riitelynsä ja haukkumiset. Vaikkakin pakko myöntää, että ilman ohjelman loppuhuipennusta Tuksun häät eivät olisi olleet näin ainutlaatuiset.

Pakko vielä todeta loppuun, että yllätyin ohjelman aikana eniten siitä, miten Tuksu onnistui näyttämään niinkin nätiltä ajoittain. Siis joo, niissä vanhoissa kuvissahan Tuksu on todella siedettävän näköinen - jopa kaunis verrattuna nykyiseen ulkomuotoon. Mutta hääpukujen sovituksessa Tuksulla oli kevyt meikki ja mielestäni Tuksu oli oikeasti tosi nätti. Harmi vaan, että Tuksu itse ei tästä lookistaan tykännyt.

Mut hei enivei, onnea Johanna ja Arto!
Jään odottelemaan telkkari-ohjelmaa nimeltä "Tuksu eroaa", siihen tuskin menee kovin kauaa.