Jos joku ei vielä tiennyt, niin mainostan täällä, että ensi viikon lauantaina alkaa MTV3:lla Marja Tyrnin joulushow. Tyrni ei ollut oma suosikkini Putouksessa, mutta kieltämättä eläkeläisrouvalta irtoaa ihan hauskoja juttuja. Siinä mielessä sääli, että Tyrni on ilmoittanut joulushow:n jälkeen vetäytyvänsä julkisuudesta ja viettävänsä eläkepäiviään rauhassa. Eli toisin sanoen Aku Hirviniemi tahtoo jatkossa tulla tunnetuksi muustakin kuin tyrniydestä. ;)
No, onneksi sentään Joulushow vielä tulee, joten nautitaan siitä. Ja mikä vielä hienompaa; joulushow:ssa kuulemma vierailee myös oma Putous-suosikkini, eli Kete Rahkonen.

Loppuun vielä hyvän asian puolesta tehty musiikkivideo Nenäpäivän tiimoilta. Minusta on ihan mahtavaa, että tällaiseen hassunhauskaan kappaleeseen on saatu mukaan näin monia eturivin muusikkoja, joista kaikki olivat vieläpä mukana ilman korvausta - hyvän asian puolesta!
Tämä video on kirvoittanut monet naurut, erityisesti Olli Lindholmin sekä Katri-Helenan laulamat sanat - erityisesti siksi, että juuri kyseiset henkilöt lauloivat ne. :D Ja tietysti eläkeläisrouva Tyrnin kommentit kruunaavat kaiken. ;)
 

p.s. Kyseinen kappale sekä video ovat myynnissä Nenäpäivän sivuilla, kappaleen tai videon ostamalla autat kehitysmaiden lapsia. :)