Odotin innoissani Maikkarin Karavaanarit-sarjaa alkavaksi, koska oletin sen olevan samantyylinen kuin ehdoton suosikkini Tuuri. No eipä ollut.

Täytyy myöntää, että Karavaanarit pääsee osittain samaan tasoon Tuurin kanssa; kyllähän tässäkin sarjassa seurataan tavallisten ihmisten elämää ja tutustutaan Messilän työntekijöihin. 

Suurin floppi Karavaanareissa on kuitenkin julkkis-osio. Aluksi olin ihan innoissani, kun luin jostakin, että Karavaanareissa nähdään myös julkkiksia. Ajattelin, että onpa mukava nähdä, ketkä suomalaiset julkkikset ovat karavaanareita ja millaisissa paikoissa he leiriytyvät.
No eihän se sarjan julkkis-osio ihan tätä tarkoittanut. Tähän mennessä asuntoauton rattiin on istutettu karavaanari-neitsyitä, jotka eivät ihan ymmärrä karavaanarielämän ideaa. En tiedä olenko ainoa mielipiteeni kanssa, mutta minusta olisi ollut huomattavasti mielenkiintoisempaa nähdä, miten joku julkkis (vaikka edes pikkujulkkis!) kertoisi innoissaan hyvästä leirialueesta ja muistelisi hauskoja kommelluksia asuntoauton kanssa. Wilman (sukunimeä en edes yritä kirjoittaa) ala-arvoiset kommentit karavaanarielämästä eivät sen sijaan kiinnosta minua lainkaan.
Luulin, että ohjelman tarkoituksena on tuoda esille sitä, miten karavaanarit elävät, eikä sitä mitä mieltä joku julkkis on yhden reissun kokeilustaan "karavaanarina". Enkä ymmärrä myöskään sitä, miksi tähän ohjelmaan pitää sisällyttää myös se, mitä Wilman tyttäret ostavat Tuurista tai kertoa, missä Noora Hautakangas on mukana reissaavat ystävänsä tavannut.

Omalta osaltani ohjelma koki suuren inflaation kahden ensimmäisen viikon aikana, enkä usko sitä enää loppukesänä juurikaan seuraavani. Toivoin saavani Karavaanareista hyvän Salkkareiden korvaajan, mutta nähtävästi ei. Pitänee keksiä jotain muuta tilalle, onko ehdotuksia?