Voi ei. Big Brotherin sivuille oli ilmestynyt uutinen, jossa todetaan, että tämän päivän BB Extrassa kerrotaan lisätietoa huomenna Big Brotheriin astelevista sala-asukkaista.
"Big Brother -talon sala-alueelle muuttaa keskiviikkona julkisuudesta tuttuja kasvoja."

Ok, olen toivonut julkkis-BB:tä, mutta hieman epäilyttää, että ketähän nämä julkisuudesta tutut kasvot mahtavat olla. Tietysti ne voivat olla Asukkaaksi taloon -ohjelmassa vilahtaneita kasvoja, mutta eivät he mielestäni ole "meille kaikille tuttuja"; tätäkin muotoa kun BB:n sivuilla käytetään.

BB-Iida spekuloi jo aiemmin Seiskan BB-blogissa, että josko sala-asukkaat ovatkin aiempien BB-kausien asukkaita. Kun kuulemma Kickoffissa oli ollut runsaasti edellisten kausien asukkaita.
Sinänsähän se olisi hieno idea, koska edellisiltä kausilta löytyy monia hyviä vaihtoehtoja asukkaiksi. Ja vaikkapa talosta raskauden vuoksi poistuneet Andreas ja Tiina ansaitsisivat nyt mahdollisuuden mennä taloon uudelleen.
Vapaaehtoisesti talosta poistuneita on Wikipedian mukaan itse asiassa aika monta: ekan kauden Kathy, kolmoskauden Martina ja Tiina sekä neloskauden Harri ja Marianna. Ehkä tässä on tuleva salaviisikko? Tähän voisi kyllä mielestäni lisätä vielä Andreaksen, joka poistui häädön kautta, mutta halusi pois talosta tyttöystävänsä raskauden vuoksi.
Toinen vahva veikkaus on, että salaviisikko on edelliskausien voittajat, heitähän on yhteensä viisi. Tosin tämä olisi siinä mielessä hölmöä, että he ovat jo voittaneet potin kerran; ei olisi kivaa, että sama tyyppi voittaisi summan vielä uudelleen. Mutta hienoahan olisi nähdä voittajat yhdessä talossa; etenkin kun Sari ja Aso nykyisin seurustelevat, niin voisi nähdä sitä peitonheilustakin. :D


Kieltämättä minua kyllä vähän pelottaa, että jos taloon astelee aiempia asukkaita, niin heidän joukossaan nähdään saletisti Henna Kurhinen. Taloon kuulemma on menossa joku itseään viime aikoina kohentanut ja sponsseja eri ruumiinosilleen hankkinut neitokainen. Ja Hennan uusi look:han nähtiin BB:n Kickoffissa.
Vähän tähän suuntaan viittaisi myös Hennan blogikirjoitus viime yöltä, jossa kerrotaan, että kotisivut on uudistettu ja se onnistui hyvin NÄIN NOPEALLA AIKATAULULLA. Miksi aikataulun muuten olisi pitänyt olla näin nopea, ellei Henna olisi halunnut sivujansa kuntoon ennen BB-taloon astelemista.
Henna kertoilee blogimerkinnässään myös rankasta lapsuudestaan ja siitä, miten haluaisi muuttaa omaa julkisuuskuvaansa todenmukaisemmaksi. Että ehkä saamme nähdä BB-talossa kokonaan uuden Hennan?

Runsaasti on spekuloitu myös Tuksun astelemisesta taloon. Se voisi olla ihan hauskaa, mutta en tiedä kestäisikö Tuksua katsella montaa päivää. No, keskiviikosta sunnuntaihin ehkä, mutta ei varmaan sen kauempaa. ;)
Ja mieluummin ottaisin taloon vaikka kymmenen vanhaa BB-asukasta kuin Tuksun. Ei millään pahalla. Tuksu ja Henna Kurhinen samojen seinien sisällä, siinä olisi jo liikaa kestämistä.
Onneksi blogikirjoituksensa mukaan Tuksu on parhaillaan Ruotsissa otattamassa eroottisia kuvia itsestään, joten häntä tuskin - ainakaan vielä - talossa nähdään. Tosin en tiedä olisiko Jossu BB-talossa pienempi paha kuin Jossun eroottiset kuvat. :D

Varmaa kuitenkin on, että Antti Kurhista ei talon sala-asukkaiden joukossa nähdä, sillä Antti on menossa perjantaina BB Extran vieraaksi. Eli ainakin tämän osalta voimme kaikki huokaista helpotuksesta. ;) Tosin eiköhän Antti kauden aikana vielä talossa nähdä, esittämässä uusi sinkkunsa. Ehkä jopa jo perjantaina!