Pakko oli suorittaa hieman vakoilijan työtä vielä tänäänkin; sen verran merkittävä ja järkyttävä uutinen tuo Antin ja Hennan ero oli!

Kävin siis FB:ssä stalkkaamassa pariskunnan profiileja ja sieltähän löytyi selkeä syy tähän koko erotouhuun. Henna on käännyttänyt BB-Nikon tykkäämään tytöistä ja on nyt onnellisesti naimisissa hänen kanssaan! Kun tieto uudesta avioliitosta on tullut näin nopeasti, niin eihän tämä voi mikään vitsi olla! Ja monissa medioissa nykyään FB:n parisuhdepäivityksiä pidetään ehdottomina totuuksina, joten tämä asiahan on selvää pässinlihaa!
Seuraavasta Seiskasta saamme siis lukea, kuinka Henna on pettänyt Anttia Nikon kanssa jo pidempään. Todennäköisesti saamme nauttia myös syväluotaavasta analyysistä Nikon matkasta homosta heteroksi. "Henna vaan oli niin vastustamaton, etten voinut itselleni mitään - suuntaukseni vaihtui välittömästi!" 

Niinpä, näinhän se varmaan on mennyt...

p.s. Enkä todellakaan usko, että tässä erossa oli kyseessä vaan julkisuuskikka! Ei todellakaan! Sitä vaikutelmaa ei saa ainakaan Antin blogikirjoituksesta, jossa juuri eronnut, surullinen ja onneton Antti on koonnut listaksi kaikki mediajutut heidän erostaan. Niitä muuten on yhteensä 16 kappaletta, joten kyllä kannatti erota!