www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a117914/bbpari+henna+ja+antti+avioero/

Todellakin, mitä ihmettä?
Seiska kertoo, että ihanaiset Antti ja Henna ovat jättäneet avioeropaperit. Miten näin pääsi käymään ja miksi? Vielä hetki sitten pariskunta hehkutti onnellisina eukonkantokisoissa ja ainakin itselleni tämä eroasia tuli täytenä yllätyksenä! Se on ihan luonnollista, että Matti ja Mervi tai Jossu ja Arto eroavat jatkuvasti. Mutta eivät Henna ja Antti! Ellei tämä ole sitten yritys päästä Jossun edelle julkkisjuoru-tilastoissa ja Matin&Mervin paikalle on-off -suhteiden kiistattomana kuningasparina.

No, joka tapauksessa. Koska uteliaana luonteena en tyydy pelkkään Seiskan uutisointiin, aloin tonkimaan asiaa hieman blogien ja FB:n ihmeellisestä maailmasta. Syytä eroon - jota ei kuulemma julkisuuteen kerrota (niin varmaan; se on todennäköisesti ensi viikon Seiskan lööpissä!) - en löytänyt sieltäkään, mutta merkkejä on ollut nähtävissä jo pitkään!

Hennan blogista ei paljon saa irti, sillä neito on päivittänyt sitä viimeksi 21.7. Ja silloin pariskunnalla ilmeisesti meni vielä hyvin.
Mutta Antin blogi sen sijaan. Tämä eroasia oli niiiiin nähtävillä Antin blogissa; Antti on nimittäin kirjoittanut monta blogimerkintää käyttämättä ilmaisua "oma ihana kultamussukka-vaimoni, joka on niin kaunis ja ihana ja rakastan häntä täydestä sydämestäni ikuisesti" tms. Siis ihan selvä merkki erosta!
Blogissaan Antti käyttää me-muotoa viimeisen kerran 22.7.; sen jälkeisissä blogimerkinnöissä hän puhuu ainoastaan minä-muodossa. Selkeästi ongelmat ovat alkaneet vasta tämän jälkeen, koska siitä eteenpäin Antti vihjailee surullisuudesta, henkisesti raskaista viikoista ja muusta vastaavasta. Ja samaan aikaanhan myös Henna lopetti bloginsa kirjoittamisen.
Ja tosiaan muutaman blogikirjoituksen saa tuosta vielä selailla taaksepäin, jotta löytää nämä Antin kultamussukkavaimo-ilmaukset. Ehkä se onkin ollut eron syynä? Henna ei ole tykännyt, kun Antti ei ole enää kutsunut häntä mussukaksi yhtä usein? :D

Sitten tietysti tsekkasin myös Antin profiilin FB:stä, se kun on kaikille avoin.
Ja ylläriylläri; Antti "älkää-kysykö-mitään-koska-en-halua-kommentoida" Kurhinen on itse postannut FB-seinälleen Seiskassa olleen uutisen, vihjaillut asiasta jo pari päivää tilapäivityksissään ja tänään vielä kertonut erosta tilapäivityksessä. Ei varmasti jää kenellekään Antin FB-kaverille epäselväksi tämä asia!
Se, miksi epäilen tämän olevan vaan julkisuuskikka, on Antin kommentti "Sanon tässä heti että turha kysellä yhtään mitään asian suhteen täällä, koska en vastaa...!Vaan menkää ostaa se Seiska ja lukekaa sieltä!!!" Niinpä niin, hyvä diili tehty Seiskan kanssa ilmeisesti?

Jännityksellä jäämme odottamaan, onko rakkaus OIKEASTI kuollut vai onko Kurhisten arjessa seuraavana vuorossa puukkohippa Tapola-Nykästen tapaan. Ainakin tämä uutinen oli sellainen, jolla Kurhiset varmasti säilyvät otsikoissa vähintäänkin uuden BB-kauden alkuun saakka. Jännittää muuten myös se, että miten Henna ja Antti mahtuvat molemmat BB-studion eturiviin, jos avioerohakemus on vireillä? Elämme selvästikin jänniä aikoja...