Aloitin blogin kirjoittamisen reilu kuukausi sitten. Laitoin silloin blogiini myös Google-käyttäjäraadin, johon toivoin edes jonkun liittyvän, jotta näyttäisi, että blogillani olisi edes jonkin verran lukijoita. Käyttäjäraati näyttää edelleen tyhjältä, eikä kehoitus "Ole ensimmäinen!" ole saanut vielä ketään liittymään blogini lukijaksi. Enkä viitsi itsekään liittyä (ainakaan ensimmäisenä), koska se olisi jo vähän säälittävää. ;)

Nyt kun tiedän, että blogillani on jonkin verran lukijoita, esim. eilisen aikana blogissani oli vieraillut 115 henkilöä. Ja tiedän myös, että kaikki blogissani kävijät eivät ole satunnaisia googlettajia tms; esim. viime viikolla "suoraa liikennettä" blogiini oli yhteensä 26 kertaa.

Joten nyt uskallankin jo esittää kainon pyynnön ja toiveen; olitpa sitten blogini vakkarikävijä tai googlen kautta tänne sattumalta päätynyt. Jos tykkäät kirjoituksistani, kirjoitustyylistäni tai muuten vaan haluat olla avuksi: Pliis, liity Googlen käyttäjäraatiin ja auta minua pääsemään eroon "Ole ensimmäinen!" -tekstistä blogissani. ;)
Googlen käyttäjäraati löytyy blogini oikeasta reunasta ja siihen voi liittyä esim. gmail- tai twitter-tunnuksilla.