Iltasanomissa oli listattu 5 hyvää syytä viettää sinkkukesä: http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/suhteet.asp?id=2222741&ref=fb
Aika turha juttu mielestäni, koska kai näitä asioita voivat seurustelevatkin tehdä?

1) Voit kokea kesäromanssin. Harmiton flirttailu pienessä määrin on kai sallittua seurustelevillekin? Ehkä kesäromanssista ei seurustelevilla voida puhua, mutta uskon pientä flirttiä kuuluvan monen pariskunnan kesään. Sitä paitsi voi sen kesäromanssin kokea vaikka lomamatkalla myös pitkäaikaisen kumppanin kanssa!

2) Saat päättää lomastasi itse. On olemassa myös sellaisia suhteita, joissa lomasuunnitelmat ovat samansuuntaiset, eikä kompromisseja tarvitse tehdä. Ainakaan minä en tähän asti ole joutunut epämieluisia asioita avomieheni takia lomalla tekemään.

3) Voit nauraa rannalla oleville pariskunnille. Voin nauraa niille kyllä nytkin? :D

4) Sinulla on enemmän valoisaa aikaa tehdä, mitä haluat. Öö, miten tämä liittyy sinkkuuteen millään tavalla?

5) Sängyssä ei ole niin kuuma. On mahdollista nukkua myös eri puolilla sänkyä. Vain hullu nukkuu helteellä toisen kainalossa, kun muutenkin on tuskaisen kuuma nukkua.

No, kaikkineen nämä Iltasanomien ”hyvät syyt” olivat mielestäni aika laimeita. Olisi niitä varmaan parempiakin voinut keksiä...

Itse olen viettänyt jo monta kesää seurustelevana ja ajattelinkin listata omat ”5 hyvää syytä viettää seukkauskesä” –vinkit. Josko nämä päihittäisivät tuon Iltasanomien listan. ;)

1) Ei tarvitse laihduttaa joka kevät rantakuntoon
Kun on jo talvella hurmannut itselleen kumppanin, ei jokakeväistä ”Rantakuntoon 2010, 2011, 2012, 2052 jne…” –rumbaa tarvitse aloittaa. Kun vaihtaa bikinit päälle, saattaa löysempää lihasta tursuta hieman enemmän kuin niillä rantakuntoon itsensä trimmanneilla sinkkutytöillä. Mutta so what – sinulla on jo maailman ihanin poika kainalossa ja hän tykkää sinusta juuri tuollaisena.

2) Kesällä saa herkutella
Kesässä parasta on jäätelö, mansikat sekä grillaus. Viitaten ykköskohtaan; kun kainalossa on jo se unelmien prinssi, ei kurveista tarvitse huolehtia kesälläkään niin paljon. Voi huoletta grillata muutakin kuin maisseja ja paprikaa, maiskutella jäätelöitä ja herkutella mansikoilla. Ja mikä parasta; kesäkuumalla usein poikaystävä heltyy ostamaan sinulle irtojäätelön, joten herkuttelu tulee myös halvaksi! :)

3) Sinulla on seuraa kesäpuuhiin
Ystäville kesä saattaa olla kiireistä aikaa – pitää juosta häissä ja muissa perhejuhlissa, mökkeillä, ehtiä ruskettumaan, terassille ja mahdollisesti kesän viettoa vielä sotkee työssäkäynnin velvollisuus. Moniin juttuihin voit osallistua ystävien kanssa, mutta joskus voi tulla tilanteita, jolloin sinä olet ystäväporukasta ainoa viikonlopuksi kaupunkiin jäänyt, eikä uimaseuraa löydy mistään. Poikaystävän hyvä puoli on siinä, että hänet voi aina pyytää (lue: pakottaa) seuraksi kesäpuuhiin ja harvoin hän kieltäytyy. Joskus voi käydä jopa niin hyvä tuuri, että poikaystävä vaikkapa ajaa nurmikon puolestasi.

4) Saat takuuvarmasti pusuja ja rakkautta
Pusuttelu, söpöily ja rakkaus kuuluvat kesään yhtä paljon kuin jäätelökin. Sinkut etsivät kesäromanssia, mutta aina ei flaksi käy. Seurusteleva sen sijaan saa taatusti joka kesä pusuja rakkaaltaan ja parhaassa tapauksessa jopa kuumaa seksiä rannalla. Kuten jo aiemmin todettu, kesäromanssin voi viettää myös puolison kanssa. :)

5) Sängyn kuumuuden saa jakaa

Näillä jättihelteillä sängyssä on takuuvarmasti jokaisella kuuma, oli sitten sinkku tai seurusteleva. Seurustelevat kuitenkin saavat jakaa tämän kuumuuden jonkun kanssa, kun vierestä löytyy kumppani, jolle voi valittaa kuumuudesta tai jota voi pyytää avaamaan ikkunan, laittamaan tuulettimen päälle tai hakemaan lasillisen vettä keskellä yötä. Tässä on myös se hyvä puoli, että jos kumpikaan ei saa unta kuumuuden takia, voi aiheuttaa itselleen vielä kuumemman olon pienellä sänkyjumpalla poikaystävän kanssa.