Katselin eilistä Urheilugaalaa vain hetken verran. Juuri sen verran, että ehdin pyöritellä silmiäni ihmetyksestä.

Ihmetyksen kohteena tällä kertaa siis Sykähdyttävin urheiluhetki -äänestys. Ehdolla oli kolmekymmentä urheiluhetkeä, joiden joukosta sai valita mielestään sykähdyttävimmän. Siellä oli perinteiset jääkiekon pronssit ja muut vastaavat.
Mutta sitten joukossa ehdokkaana oli myös David Beckhamin leikkaus Suomessa. Siis mitä ihmettä? Sehän nyt on selvää, ettei suomalaisilla urheilijoilla suuria menestyksiä ole ollut viime vuosina, mutta kai nyt sentään jotain merkittävämpää kuin Beckhamin jalka. Eikä se leikkaus kai ole urheiluhetkeksi luokiteltavissa; sairaanhoito kun ei tietääkseni ole urheilua.
Voi vaan ihmetellä, että ketkähän fiksut siellä on taas nämä ehdokkaat päättäneet. Tämä vei minun osaltani maun koko gaalan katselemisesta; jos ei suomalaista urheilua edes urheilugaalassa arvosteta tämän enempää, niin eipä taida gaala olla katselemisen arvoinen. Niin ja ei minua edes urheilun seuraaminen suuremmin kiinnosta. :)

Nojoo, tämän äänestyksen voitti kuulemma yksi ainoa lyönti pesiksen SM-kisoissa, että ei tainnut äänestettävien kohteiden taso olla muutenkaan kovin korkealla. Pesäpallo toki on Suomen kansallispeli, mutta ei se kovin mediaseksikästä ole.