Henna K. meni BB-taloon ja Antti K. julkaisi blogissaan katkeran tilityksen. Joka tietysti pääsi heti otsikoihin, ylläripylläri.

Siis tää on just se juttu, mitä en tässä pariskunnassa ymmärrä. Okei, on varmaan itselle hyväksi, kun saa purkaa tunteitaan kertomalla niistä jollekin muulle. Mutta ihan oikeasti; onko se pakko tehdä julkisesti omassa blogissa, jota tietää myös median edustajien lukevan.
Itse ainakin haluaisin käsitellä oman parisuhteeni ongelmia julkisuudelta salassa, omien läheisteni kanssa. Ja jos ero todella tekee niin pahaa, kuin Antti kertoo, niin vielä suuremmalla syyllä pitäisin asiat omana tietonani. Tunteiden vuodattaminen omassa blogissa ei saa aikaan mitään muuta kuin medioiden lisääntyvän kiinnostuksen. Mutta se lienee ollutkin Antin tarkoituksena?

Ja sitten se itse kirjoitus. Voi luoja. :D
En tiedä kuinka moni on jaksanut sen lukea loppuun, niin pitkä tuo kirjoitus oli. Itsekin vaivoin jaksoin lukea loppuun saakka.

Medioissa on pyöritelty blogikirjoituksen tiimoilta lähinnä Niko S:n huonoa vaikutusta Hennaan sekä sitä, että BB-taloon meno oli viimeinen niitti Hennan ja Antin suhteelle.
Pakko nyt nostaa esille ne asiat, joihin oma huomioni kirjoituksessa kiinnittyi. Ja sanottakoon nyt, että kuten oman kirjoitukseni otsikkokin kertoo; näyttäisi, että kirjoituksen suurin tarkoitus on säälin kerjääminen. Ja koska sääli on sairautta, en henkilökohtaisesti aio Anttia sääliä. Eikä se tee minusta silti julmaa ihmistä.

Pahoittelen Antti ja Henna, jos tätä joskus luette. Tiedän, että parisuhdeasiat ovat kipeitä ja ero satuttaa.
Mutta jos asiat tuo itse VAPAAEHTOISESTI julkisuuteen, pitää hyväksyä myös se, että silloin ne ovat julkisia. Ja julkisia asioita on lupa ruotia rankallakin kädellä. Ja teidän historianne ja julkisuus-riippuvuuden tietäen. No, aika vaikea ottaa tosissaan ihan niitä kaikkia ns. sydänsuruja, sori vaan.




No, asiaan. Ensinnäkin, Antti tilittää blogissaan, kuinka Henna on huumaantunut julkisuudesta ja kuinka BB-Nikon seura tekee hänelle vain pahaa. Samassa kirjoituksessa Antti myöntää kuitenkin itsekin usein aamuisin ajatelleensa, että mitähän tänään on hänestä lehdessä kirjoiteltu ja jos ei ole mitään, niin pitää keksiä jotain – ihan sama mitä.
Oikeasti! Tällainen elämänasenne on jo melko kieroutunut. Ja tarkoitan tässä sekä Antti, Hennaa että Nikoa. Jos elää vain julkisuuden tähden, ei elämässä voi olla kovin paljoa sisältöä.

Tämä on niin rankkaa todeta että oma rakkaista rakkain valitsee julkisuuden ja rahan rakkauden ja yhdessäolemisen sijasta...

Antti siis kertoo BB-taloon menon olleen viimeinen niitti heidän rakkaudelleen. He olisivat ehkä voineet selvittää asiat, JOS Henna ei olisi mennyt taloon. Tai jos Antti olisi päässyt mukaan! :D
Tässä siis tuli esille se, minkä vuoksi Antti oikeasti on katkera. Hennaa pyydettiin BB-taloon, mutta Anttia ei. Ja monista yrityksistä huolimatta Antti ei päässyt sinne mukaan. Voi poikarukkaa. Kukahan tässä on laittanut julkisuuden ja rahan rakkauden edelle? Jos Antti todella rakastaisi Hennaa, hän olisi iloinen, että edes Henna pääsee BB-taloon.
Ei tähän oikein voi sanoa muuta kuin että voi luoja. :D

Tietysti tässä kirjoituksessaan Antti selittää, että kuinka kamalaa olisi nähdä vaimonsa BB-talossa muiden miesten seurassa ja kuinka kamalaa olisi vastailla suorassa lähetyksessä Susannan kysymyksiin siitä, että miltä nyt tuntuu kuin vaimosi on tehnyt sitä ja tätä. No, ensinnäkään, ei kai sinne suoraan lähetykseen ole mikään pakko mennä? Ja toisekseen, jos suhde on vakaalla pohjalla ja luottaa omaan kumppaniinsa, niin BB-talossa ei varmaankaan tule tapahtumaan mitään sellaista, mistä pitäisi tuntea olonsa kiusaantuneeksi.

Olen kysynyt näitä asioita sadoilta sadoilta ihmisiltä ja melkein kaikki ovat vastanneet minulle ettei ikinä päästäisi omaa rakasta Bb-taloon! Ja se joka päästää,niin ei oikeesti rakasta omaa kultaansa,koska jos sinulla ei tule tunteita pintaan kun näät oman rakkaan menevän Big Brtoherin käskyttämänä sviittiin jonkun urpon kanssa ja sanoen että tämä pitää tehdä tai viikkotehtävä on epäonnistunut! Ja otetaan esim. että siellä on dildoja,ties mitä krääsää ja juuri niitä noloja tilanteita ja tehtäviä mitä Big Brother käskee tehdä viihdyttääkseen katsojia...! Ja sinä olet se joka istut sillä vitun sohvalla ja sydän meinaa haljeta pirstaleiksi kun sattuu niin paljon nähdä oma kulta siinä tilanteessa...!

BB-talossa on kuitenkin aina ollut myös onnellisesti seurustelevia henkilöitä, eivätkä heidän kaikkien suhteet ole kariutuneet BB:n takia! Se riippuu niin paljon ihmisestä. :)
Monella pariskunnalla on kuitenkin vaikkapa eri työpaikka (niin Antti, sellainen ihan NORMAALI työpaikka, vaikkapa joku toimisto) ja esim. työpaikan pikkujouluihin saa kutsun vain pariskunnan toinen osapuoli. Mistäpä sitä tietää, mitä kaikkea pikkujouluihin on keksitty yleisön viihdytykseksi ja kuinka paljon oma kumppani joutuu leikkimään dildojen kanssa.
Normaalissa elämässä ei auta muuta kuin luottaa omaan kumppaniinsa - jopa BB-talossa.

En ole paras henkilö tätä kommentoimaan, koska tiedän satavarmasti etten itse eikä avomieheni koskaan menisi BB-taloon. Mutta jos menisi, niin minusta vaikeampaa olisi se toisesta erossa olo kuin se, että nolottaisi koko Suomen kansan edessä. Jos avomieheni haaveena olisi pääsy BB-taloon, niin en haluaisi olla hänen haaveensa tiellä.
Jos luottaa toiseen, niin voi luottaa myös siihen, että toinen olisi BB-talossa luottamuksen arvoinen. Ja ainakin pettämisestä jäisi hyvin nopeasti kiinni. :D

No, sitten kun Antti tilittää tästä aiheesta; ihan kamalaa katsella Hennaa tv:stä ja voivoi kun minä kärsin. Ja silti Antti tekee sitä!
Mutta tietystikin vain ja ainoastaan, koska hänen on PAKKO. Antti on nimittäin menossa tänään BB Extran vieraaksi ja hänen on PAKKO seurata BB:tä nyt kaksi päivää, jotta tietää mistä on kyse. Eihän pariskunta seurannut BB:tä viime vuonnakaan, vaikka joka sunnuntai istuivat eturivissä. ;)
Jos Hennan seuraaminen televisiosta olisi todella niin raastavaa, niin a) Antti olisi kieltäytynyt BB Extra –vierailusta tai olisi mennyt sinne kertoen, ettei pysty katselemaan ja b) Antti ei lukisi Henna-aiheisia BB-uutisia ja laittaisi linkkejä niistä omaan blogiinsa... Ihan kaikella ystävyydellä Antti; jos asiasta haluaa päästä yli, niin ei kannata velloa siinä ja itsesäälissä.

Jostain kumman syystä tästä yhdistelmästä tulee vaan se kuva, että Antti tahtoo enemmän julkisuutta ja on ennen kaikkea katkera siitä, ettei itse päässyt BB-taloon. Mahtaa harmittaa.



No, sitten toinen juttu, mihin kiinnitin huomiota. Antti kokee olevansa joku hyväntekijä, joka on muokannut Hennasta sellaisen kuin hän tänä päivänä on. Jos mietitään millainen Henna on, niin ei kai siinä ole kovin paljon kehumista? :D No ei vaan. ;)

tyttö ei osannut kuin munakasta paistaa ja nukkui klo. 18 illalla ja meni baariin...kaiken tämän kielsin häneltä ja sanoin jos haluat elää normaalia elämää ja olla minun kanssa,niin pakko skarpata!Opetin alusta lähtien kovalla työllä päivittäiset askareet ja sanotaan näin ihan terveen maailaisjärjen käyttöä kunnolla vaikka Hennalla itselläkin oli sitä,mut ei halunnut sitä käyttä...
---
Olen nähnyt hirveän vaivan tämän puolentoista vuoden aikana ja saanut tytöstä kuoriutumaan naisen vaikka Henna pistikin hanakasti alussa varsinkin vastaan.

What??? Oikeasti! :D
Jo tuo kirjoitusmuoto antoi minulle päivän parhaat naurut. Tyttö ei osannut kuin munakasta paistaa! Voivoi miten kurja elämä Hennalla on ollutkaan ennenkuin on tavannut unelmiensa prinssin, Antin. :D

Jos on 18-vuotias ja asunut koko elämänsä vanhempiensa luona, niin en ihmettele vaikkei osasisikaan kokata. Se, että monta vuotta vanhempi mies – omillaan jo monta vuotta asunut – ns. opettaa tyttöystävänsä taloudenhoitoon, ei mielestäni ole kovin suuri saavutus. Eiköhän se Henna olisi oppinut tekemään jotain ruokaa yksin muutettuaan ihan ilman Anttiakin. ;)

Ja sitten; Antti kertoo nähneensä suuren vaivan siinä, että on MUOKANNUT Hennasta uuden ihmisen. Miksi? Eikö Henna kelvannut Antille sellaisenaan?
Miksi sitten ylipäätään alkaa seurustella ihmisen kanssa, jos hän ei kelpaa omana itsenään? Varmasti jokaisen kumppanissa on piirteitä ja tapoja, joita haluaisi muuttaa (ja joita on ehkä kyennyt osittain muuttamaankin), mutta ei kai se kellään ole suhteen tarkoituksena ja päämääränä! Jos tavoitteenani olisi muokata omasta aviomiehestäni täysin erilainen kuin hän on nyt – sekä ulkonäön että käyttäytymisen puolesta – niin miksi alun perin olisin alkanut hänen kanssaan seurustella? Helpommalla kai pääsisi, jos alun perin etsisi sellaisen kumppanin, joka kelpaa sellaisenaan?
Ja jos minä olisin Henna, niin kyllä minusta ainakin tuntuisi pahalta näiden kommenttien jälkeen.



Nyt tämän Antin blogikirjoituksen jälkeen hän on kerännyt suuresti sääliä mediassa ja monien fanien tms. keskuudessa. Tottakai Antti saa nyt sääliä, kun Henna ei ole kommentoimassa omaa osuuttaan asiaan. Antti velloon itsesäälissä ja Hennalla on kohtalaisen mukavaa BB-talossa; tottakai Antti on hyvis ja Henna pahis.
Mielestäni kenenkään parisuhdetta ei voi täysin koskaan ymmärtää. Vaikka kuulee toisen henkilön version tapahtumista, ei se ole aukoton totuus. Parisuhteessa on aina kaksi osapuolta, niin myös erotilanteessa.
Nyt Antti kerää sääliä kertomalla, että HÄN on koittanut muuttua ja olla parempi, mutta Henna ei ole suostunut edes hänen yhteen pyyntöönsä, eli jättämään BB-taloon menoa väliin. Ja monessa kohdassa Antti kertoo negatiivisia asioita Hennasta. Tottakai tällä saa sääliä itselleen.
Mutta kun mietitään tämän pariskunnan historiaa, niin mites noi hakkaamiset ja kuristamiset ja muut? BB-taloon meno ei ollut alkuperäinen syy eroon; mistäpä me tiedämme mikä se syy todellisuudessa oli. Kenties Henna sai tarpeekseen Antin väkivaltaisuudesta? Kenties Henna halusi BB-taloon osaksi myös sen takia, että saisi pisteen heidän suhteellen ja pääsisi Antista eroon?
Tai kenties he molemmat vaan ovat niin tyhjäpäitä, etteivät ajattele MITÄÄN muuta kuin julkisuutta ja julkisuudessa olemista – keinoilla millä hyvänsä.

Vaikka Antti kuinka kirjoittaa blogissaan, että nyt kaikki on ohi heidän osaltaan, en usko, että tämä on vielä nähty. Eiköhän se yhteenpaluu ole vielä luvassa ja sitten lööpeissä hehkutetaan, kuinka Kurhiset saivat ongelmansa selvitettyä. Tai sitten Antti löytää jonkun toisen muokattavan itselleen; ehdokkaistahan hänellä ei kuulemma ole pulaa. Eiköhän sieltä joku uusi silikoniblondi löydy, niin pääsee Antti taas otsikoihin tuhkimotarinan merkeissä. ;)

Ja tänäänhän näemme jo Antin BB Extrassa, jippiaijee.
Jos Antti on siellä omana virnuilevana itsenään eikä kertaakaan purskahda itkuun, en usko pätkääkään näistä Antin kirjoituksista. Jos ihminen on surun murtama eron ja rakkaansa BB-taloon menon vuoksi, ei sitä voi olla suorassa lähetyksessä kommentoimassa iloisena.
Jos tunteet ovat niin vahvoja kuin Antti väittää, näemme tänä iltana surullisen ja itkevän Antin. Jos näin tapahtuu, niin lupaan harkita vielä uudelleen yllä kirjoittamiani asioita ja mielipiteitäni Antista. No, jää nähtäväksi, joudunko lunastamaan lupaukseni.