Idolsin koelaulut on jo käyty läpi televisiossa ja minä en ole blogannut yhdestä lempparisarjastani tänne mitään! Nyt on jo korkea aika!

Idols on jo tähän mennessä tarjonnut minulle upeita elämyksiä, hauskoja tyyppejä ja monia nolauksia. Eilen Idols tarjosi myös yllättävän kohun sokeuteen liittyen; jos sokeus on ilmiselvä asia ja todennäköisesti vaikuttaa myös kisassa pärjäämiseen, niin miksi siitä mainitseminen olisi asiatonta? Minusta tämä on verrattavissa suomen kielen osaamiseen, jonka myötä moni hyvä (lue: Hannibalia parempi) laulaja on tippunut kisasta jo alkumetreillä. Eihän se reilua ole sekään, mutta se on pelin henki!

No, nyt ennen teatteriviikonloppua aion kuitenkin keskittyä niihin omiin ennakkosuosikkeihini. Joita on jo koelaulujen perusteella ehtinyt muodostua! Uskomattomia laulajia, ei voi muuta sanoa.
Nyt tahdonkin esitellä teille omat top 3 -listani, sekä tyttöjen että poikien osalta. Näin haluan myös jättää julkisen todisteen siitä, kenen tähteyden minä olen nähnyt jo heti alkumetreillä - jos joku näistä tyypeistä korjaa voiton Idolsissa, niin voin sitten kehuskella; I told you so. :)

Poikien top 3:


1. Sympaattinen metsuri Tuomo Sipponen on ehdoton suosikkini pojista.


2. Severi Hirvensalo on niin söpö, että hän on teinityttöjen idoli varmaan jo nyt.


3. Lassi Valtonen. Pakko myöntää, että ulkoisen olemuksen perusteella luulin Lassin olevan yksi näistä monista pojista, joiden ääni kuulostaa lähinnä variksen raakkumiselta. Olin niin väärässä kuin voi olla. Lassi on upea laulaja ja pärjää varmasti kisassa pitkälle - silti tämä kova Lassi-fanitus menee mielestäni vähän yli, omalla listallani Lassi kuitenkin vasta kolmantena pojista.


Tytöt top 3:


1. Eva Pennanen oli koelauluissa ensimmäinen, joka teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Uskomaton ääni ja söpö tyttö.


2. Stina Girs näyttää ja kuulostaa jo tähdeltä. Toisaalta toivon, ettei Stina nappaa Idolsin voittoa, sillä silloin hänellä on suuremmat mahdollisuudet päästä levyttämään omia biisejään. Koska levytyssopimuksenhan Stina Idolsin jälkeen aivan varmasti saa, tästä tytöstä kuullaan vielä!


3. Tytöissä oli monta tasaisesti yhtä hyvää ja tässä voisi olla myös Thea Crudin, Martta Hakalan tai Mari Pallarin kuva. Mutta pohdinnan jälkeen kolmossuosikki on kyllä Inkeri Aulio, ihan jo pelkästään Inkerin söpöyden takia. Ja onhan tyttö kuitenkin vasta 16-vuotias ja laulaa todella hyvin.


Kaikkia koelauluista jatkoon päässeitä laulajia ei näytetty televisiossa, joten voi olla, että siitäkin joukosta löytyy uusia suosikkeja. Mutta näillä lemppareilla mennään toistaiseksi, katsotaan kuka osoittautuu omaksi suosikiksi finaalien lähestyessä. Mutta ainakin toistaiseksi liputan Tuomon ja Evan puolesta yhtä paljon kuin X-factorissa Yrjänän ja Leenan puolesta.