BB julkisti eilen ”jymy-yllätyksen”; BB-taloon illalla saapuneet henkilöt ovatkin BB-kokelaita, joiden pitää ansaita paikkansa talossa. Aiemmin ilmoitettiin, että sunnuntaina kaksi henkilöä häädetään talosta – määrä on mielestäni kuitenkin melko pieni ottaen huomioon, kuinka kovasti tätä kokelas-asiaa hehkutetaan; eivätkö kaikki asukkaat periaatteessa aina ole kokelaita? No enivei, uudet asukkaat eivät olleet niin säväyttäviä, että huoletta heistä voisi laittaa puolet vaihtoon ja ottaa uusia, parempia asukkaita tilalle.
Tai edes sinne mahdollisesti vielä esille tulevaan toiseen BB-taloon. Oikeastaan sanan ”mahdollisesti” voisi vaihtaa sanaan ”todennäköisesti”; eilen illalla BB:n sivuilla oli nähtävillä kuvia kahdesta erilaisesta olohuoneesta, joista vain toinen on näytetty asukkaille. Nyt kuvat toisesta olohuoneesta ovat kadonneet BB:n sivuilta.

Koska en tiedä kauanko saan ”nauttia” nykyisten asukkien seurasta ja koska ensivaikutelma on aina tärkein, ajattelin nyt kertoa omat mielikuvani eilen taloon astelleista 13 henkilöstä.

Mari
Tuttua BBjulkkisstadilaispississedunbaaribiseksuaali-jengiä. Hyvänä ystävänä on BB-Sauli, työpaikkana Jenny Woo ja lisäksi tyttö mainostaa tanssivansa drag queenin taustalla. Jepjep, tämänkaltaisiahan ei ole BB:ssä aiemmin montaa ollut?
Mari puhuu liikaa ja enimmäkseen itsestään. Käheä seksilinjaääni on toisaalta ihan mielenkiintoinen, mutta voi olla, ettei sitä jaksa kauaa kuunnella.
Plussana on sanottava, että vaikuttaa ikäistään (18) kypsemmältä.
Poiminta mukaan pakatuista tavaroista: Mukana useampi pehmolelu sekä henkselit.

Maria
Kävin ennen BB:tä lukemassa Marian blogia ja pakko sanoa, että ennakkokäsitys miljoonasta kauneusleikkauksesta haaveilevasta ”Suomen tulevasta Pamela Anderssonista” oli melkoisen huono. Etenkin kun tämän neitosen bestis on BB-Ragnar ja tuttavapiiri muutenkin samaa kaliiberia.
No, BB-Cheryllin kopio ei kuitenkaan vielä ole ollut ihan niin kamala, kuin voisi olettaa – moni muu tyttö on mennyt kirkkaasti hänen edelleen! Vaikkakaan, en usko, että tyttö, joka haaveilee mm. kaularangan pidennyksestä ja perseimplanteista, voi olla kovinkaan fiksu.
Räväkäksi ja viihdearvoa taloon tuovaksi kehuttu Maria oli melko hiljainen illalla. Tuntui, että neitonen murjotti, kun ei taloon eksynyt ketään tarpeeksi hyvännäköistä poikaa häntä varten. Vilautteluita, kikatuksia ja kännisekoiluja odotellessa...
Plussaa Marialle siitä, että muiden tyttöjen selitellessä seksuaalista suuntautumistaan (koska on trendikästä olla bi, niin eihän kukaan voi kertoa tykkäävänsä vain pojista; ”No siis periaatteessa oon hetero, mutta oon mä kokeillu olla naistenkin kanssa ja sitten että jos tulisi semmoinen ihana tyttö, niin ehkä voisin sit olla sen kanssa, mutta en mä silleen niinku oikeestaan oo bi”) Maria tyytyi toteamaan olevansa hetero.
Ainiin, harrastuksena Marialla on tankotanssi – miksi tästä vedetään niin suuri haloo? Tankotanssi on käsittääkseni yleistynyt harrastusmuotona helsinkiläisillä kuntosaleilla ja useampi ystäväni on hiljattain ryhtynyt lajia harrastamaan. Kuntoilumuoto siinä missä joku muukin; ei sen harrastaminen kai leimaa tyyppiä strippariksi tai vastaavaksi?
Poiminta mukaan pakatuista tavaroista: Mukana vain KAHDET korkokengät!

Marika
Kolmas Mari-alkuinen nainen; luo vaikeutta sekä katsojille että asukkaille muistaa nimiä.
Ihan ensiensivaikutelman perusteella TODELLA outo tyyppi. Marika vaikutti olevan humalassa tai jossain muissa aineissa taloon tullessaan. Tämä vaikutelma hieman lieveni illan edetessä, mutta melkoinen outo lintu Marika silti on.
Marika on pirteän oloinen ja varmaankin talon väripilkku. Mutta ihan oikeasti, en kestäisi kuunnella hänen ääntään ja juttujaan paria viikkoa kauempaa. Marika on myös jotenkin vähän pelottavan oloinen, johtunee hänen silmistään ja tyhjästä katseestaan.
Esittelyssään Marika kertoo haaveilevansa söpöstä punapäästä. Marika kertoi myös tykkäävänsä tytöistä, joten kenties romanssi talon toisen punapää-tytön kanssa on luvassa?
Marika muistuttaa todella kovasti jotain, mutta en saa päähäni että ketä. Sub:n "Kuin kaksi marjaa" -keskusteluketjustakaan ei ollut apua tähän.
Poiminta mukaan pakatuista tavaroista: Tavallisten laastareiden lisäksi mukana myös lepakko- ja delfiinilaastareita.

Miia
Taloon ensimmäisenä tullut Miia oli kymmenen minuutin jälkeen saanut minut raivon partaalle. Ärsyttävä, lapsellinen ja liikaa höpöttelevä. Mutta kun porukkaa oli enemmän, niin Miiasta tuli hieman erilainen, ajoittain jopa ujon oloinen. Viimeistään eriparisukat sulattivat sydämeni Miian osalta. Miia ei siis ole enää inhokkilistallani, mutten usko hänen pääsevän myöskään suosikkieni joukkoon.
Peikkotytön näköinen, typeriäkin stadilaismaisia kysymyksiä laukova lesbo. Ihan hyvä lisä taloon. Miia on kylläkin vasta 19-vuotias ja vaikuttaa aika lapselliselta – ehkä jos Miia olisi mennyt taloon vasta muutaman vuoden päästä, olisimme voineet nähdä sen todellisen aikuiseksi kasvaneen Miian.
Poiminta mukaan pakatuista tavaroista: Miian lista on vähintäänkin puolet lyhyempi kuin muiden tyttöjen.

Satu
Talon seniori muistuttaa kieltämättä ex-asukas Mantaa. Nuorten joukkoon hyvin sulautuva, äiti-hahmon rooliin sopimaton, vahvaluonteinen ja kiroileva nainen. Jep, ennemmin tällainen ”aikuinen” nuorten joukkoon kuin viime kaudella nähty Terttu.
Satu on ihan ok, ei sen kummempaa sanottavaa hänestä.
Miinusta tulee tästä oudosta seksuaalisesta suuntautumisesta. ”Olen hetero, mutta seurustelen naisen kanssa.” Anteeksi, siis mitä? Jos häntä ällöttää lesbot ja keskenään suutelevat naiset, niin miten hän itse voi seurustella naisen kanssa? Ellei suhde sitten ole täysin platoninen.
Poiminta mukaan pakatuista tavaroista: 3 muovipussia, mihinhän näitä on tarkoitus käyttää?

Elisa/Elisabet
Ihan aluksi on pakko ihmetellä, että kumpaa nimeä hänestä kuuluisi käyttää? Talossa esitteli itsensä Elisana (en tiedä, onko jossain vaiheessa jollekin kertonut, että oikeasti nimeen kuuluu vielä kolme lisäkirjainta), mutta Subin esittelyissä käytetään nimeä Elisabet. Voi tulla asukkaille yllätyksenä, kun ensimmäistä kertaa kuulutetaan ”Tämä on Big Brother. Elisabet, tulisitko päiväkirjahuoneeseen.”
No, jokatapauksessa. Elisa vaikuttaa normaalilta, mukavalta ja sympaattiselta. Ehdottomasti suosikkini tällä hetkellä!
Hieman miinusta tuli ehdottoman kielteisestä asenteesta Tuksua kohtaan; vaikken itsekään uskoisi tulevani Tuksun kanssa toimeen, niin en tuomitsisi asiaa noin jyrkästi, jos en olisi koskaan edes tavannut Tuksua. Ja etenkin jos on olemassa SUURI mahdollisuus, että Tuksusta tulee kämppis. Myös liiasta Michael Jackson –huumasta miinusta.
Mutta muuten Elisa vaikuttaa tyypiltä, joka tulee toimeen kaikkien kanssa, on hauska, on ystävällinen ja tuo kuitenkin omat mielipiteensä esille. Vähän samaa tyyliä kuin BB-Maxinessa (jos joku muistaa?), joka tuolloin oli oma ehdoton suosikkini; silloin sanoinkin avomiehelleni, että haluaisin että Maxine olisi minun paras ystäväni, mutta valitettavasti se ei ole toteutunut vieläkään. :D Ehkäpä Elisasta sitten tulee tuleva bestikseni?
Poiminta mukaan pakatuista tavaroista: Mukana 9 tamponia ja 6 terveyssidettä; pärjääkö niillä muka kolme kuukautta?

Ksenia
Aluksi vähän ihmetytti, kun neito esitteli itsensä ”Senia koolla”; en tajunnut mihin kohtaan tuossa nimessä se K-kirjain tungetaan. :D Mutta selvisihän se sitten. ;)
Ksenia vaikuttaa peruspissikseltä, tulee varmaan hyvin toimeen Marian ja Marin kanssa. Veikkaan, että Ksenia on vahva ehdokas näyttämään ensimmäisenä tissit talossa – ainakin jos alkoholia saadaan kehiin.
Tämä on niin tavanomaista BB-asukaskauraa, että ei tästä voi edes sanoa muuta.
Poiminta mukaan pakatuista tavaroista: 17 paria korvakoruja, 13 rannerengasta, 5 kaulakorua ja 12 vyötä – kyllä näillä jo luulisi pärjäävän.

Habib
Jokseenkin Asoa muistuttava mies, mutta en silti usko hänen yltävän kisan voittoon. Vaikka Habib kuinka mainosti etukäteen seksin olevan hänen harrastuksensa ja haaveili tulevansa Suomen Playboy-keisariksi, ei ainakaan alkuvaikutelma talossa ole yhtään samankaltainen. Habib on jäänyt melko syrjään, eikä hänestä ole mitään räväkkää sanomista tekemistensä perusteella.
Plussaa Habibille kuitenkin siitä, että hän ei juo alkoholia. BB-talossa alkoholittomat saavat aina minun silmissäni lisäpisteitä, vaikken itsekään mikään absolutisti ole. Mutta BB:ssä humalahuuruiset juhlimiset (päivästä toiseen) alkavat olla jo niin nähtyjä, että jotain muuta voisi vaihteeksi kehitellä. Toivotaan, etteivät aivan kaikki muut asukkaat ole hirmuisia viinasieppoja, ettei Habibille tule bileissä yhtä tylsää kuin Esa A:lle viime vuonna.
Poiminta mukaan pakatuista tavaroista: Viidet uimashortsit (vertailun vuoksi; sukkia on mukana vain neljät!).

Jani
Argh, ehdoton inhokkini! Typeriä kommentteja ja ärsyttävä ääni, en kestä. Jos minä saisin päättää, niin Jani lähtisi saman tien maitojunalla kotiin.
Peräkammarin pojalta vaikuttava Jani on jo ehtinyt keskustelemaan miestenlehdistä ja nykimään Marian bikineitä paremmin paikoilleen. Ehkä Jani ajatteli BB-talosta irtoavan pesää, kun sitä ei muuten saa. Ja rehellisesti sanottuna; olin yllättynyt, että a) Jani on ollut kihloissa ja b) Jani on pettänyt kihlattuaan. Todistettavasti Jani on siis ollut ainakin kahden naisen kanssa tähän mennessä.
Positiivista on se, että Jani varmaan on melko sosiaalinen ihminen, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Kaikki varmaankaan eivät tule hänen kanssaan toimeen, sillä jutut ovat sen verran ärsyttäviä, että niihin menee hermo viimeistään muutaman viikon jälkeen.
Poiminta mukaan pakatuista tavaroista: Tavaroita on niin vähän, ettei näistä oikein edes osaa sanoa mitään. :D

Paul

Toinen inhokki lipevyytensä takia. Paulista tuli heti mieleen Antti Kurhinen; siksi varmaan oletan miehen olevan yhtä ärsyttävä kuin Antti.
Paul on selkeästi talon player ja naistenmies. En ihmettelisi, vaikka herralla olisi sutinaa useammankin naisen kanssa. Lipevässä liikemiehessä on jotain hämärää – ehkä sekin selviää kauden kuluessa. Itse veikkaan joko väkivaltaisuutta tai bisneksissä huiputtamista.
Poiminta mukaan pakatuista tavaroista: Meikkipussi, sisältö jätetään mainitsematta.

Petri
Jos Petrin takatukkaa hieman lyhentäisi ja kanalat Günther-viikset ajelisi pois, voisi mies olla jopa kohtuullisen hyvännäköinen. Nyt Petri näyttää lähinnä amisvuosiin jääneeltä ja ikäistään monta vuotta vanhemmalta.
Melko tavallisen oloinen jannu, varmaan sulautuu tapettiin aika hyvin. Ei ole mielipidettä Petristä puoleen tai toiseen.
Poiminta mukaan pakatuista tavaroista: Nuuskaa, hyi ällöä.

Ville
Joukon ainoa pikkupaikkakunnalta kotoisin oleva, mikä nostaa jo Villen pisteitä minun silmissäni.
Ville on myös joukon ainoa seurusteleva mies ja on vannonut, ettei petä tyttöystäväänsä talossa. No, eipä se kovin kannattavaa olisikaan, sillä tyttöystävä saisi asian heti selville. :D
Villellä oli muutamia yllättävän fiksuja juttuja ja Ville on enemmän plussan kuin miinuksen puolella. Mukavan tuntuinen poika.
Poiminta mukaan pakatuista tavaroista: Kolmet kynsikkäät.

Hannu

Suosikkini miehistä. Vaikuttaa oikeasti fiksulta kaverilta.
Tietotekniikkaopiskelija muistuttaa hieman Esa A:ta, mutta Hannu kuitenkin on mukana muussa porukassa ja sulautuu heidän joukkoonsa hyvin.
Parta tosin on aika kamala, mutta ehkä se voidaan kauden myötä vielä leikata pois.
Poiminta mukaan pakatuista tavaroista: Kaksi muovipussia ja kaksi paperipussia – what?


Eli yhteenvetona vielä: Suosikit: Elisa ja Hannu. Inhokit: Mari, Marika, Jani ja Paul.

Nyt kun BB-kausi vihdoin on alkanut, voin luvata, että minun(kin) blogissa aihetta ruoditaan hyvin hyvin monta kertaa. Palataan asiaan pian! :)