Eilen alkoi Salkkarit ja tänään starttaa Big Brother - voisiko loistavampaa viikkoa olla olemassakaan? Kaiken lisäksi tänään julkistetaan myös Tanssii tähtien kanssa -kisaajat. Koska syksyiltani täyttyvät hyvin pitkälti näiden kolmen ohjelman seuraamisesta, ei olekaan ihme, että olen melko täpinöissäni nyt.

Salkkarit oli luvatusti täynnä tapahtumia ja kuuleman mukaan samanlainen tapahtumatykitys jatkuu myöhemminkin tällä viikolla. Vähän tietysti harmittaa tämä päällekkäisyys; tänään ei varmaan pysty Salkkareiden kakkosjaksoa katsomaan, kun pitää silmä kovana seurata BB-taloon astelevia tyyppejä. No, onneksi Elisaviihde pelastaa ja Salkkarit voi katsella vaikka huomenna aamupalan kera. Voi olla, että Tanssareiden kisaajatkin tulee tarkastettua netistä vasta iltamyöhään tai aamulla, jos BB-aloitus tempaa kiinnostavuudellaan mukaansa - mitä tietysti todella kovasti toivon. 

Big Brother kuitenkin jyrää (ainakin näin aloitusvaiheessa) kaiken muun edelle ja tämä ilta on jo viikkoja sitten varattu sipseille, karkeille ja Big Brotherille. Hartaasti toivon, että meno olisi erilaista kuin viime vuonna ja mukana olisi ihan oikeasti vihdoin myös niitä paljon luvattuja kypsiä aikuisia. 

Vajaat kaksi tuntia vielä; sitten EHKÄ jo BB-talon ovet aukeavat - ainakin jos BB-sivuilla olevaan laskuriin on luottamista.