http://www.iltalehti.fi/digi/2010071912062062_du.shtml

Facebookin uusin ongelma ovat kuolleet ihmiset. Luulisi, että ainoa ongelma olisi tosiaan se, että kuolleiden ihmisten profiilit jäävät Facebookiin kummittelemaan. Mutta ongelma on tämän lisäksi myös päinvastainen; mitä tehdä jos Facebook väittää sinun kuolleen?

En tiedä onko huumorintajuni kieroutunut, mutta vakavasta aiheesta huolimatta seuraavan pätkän lukeminen hieman huvittaa.

Kuolemasta ilmoittaminen sisältää myös mahdollisuuksia uusille jäynille. Näin kävi Simon Thulbournille, jonka Saksassa asuva ystävä löysi samalla nimellä varustetun henkilön kuolinilmoituksen ja toimitti sen Facebookille.

- Kuollessani ensimmäistä kertaa menin Facebookin sivuille etsimään apua, mutta heillä ei ollut apuosiossaan "en ole oikeasti kuollut -kaavaketta", Thulbourn kertoo kokemuksistaan.

Olen tiennyt, että Facebook tarjoaa uusia mahdollisuuksia, mutta nyt nähtävästi Facebookin ansiosta on mahdollista jopa kuolla useita kertoja.
Ja ”En ole oikeasti kuollut” –kaavake? No, jos Facebook tarjoaa useita kuolemia per henkilö, pitäähän ylösnousemuksenkin kuulua Facebookin palveluihin.