En ole piiiiitkään aikaan kirjoittanut mitään koko kansan suosikkiparista Hennasta ja Antista. Vaikka eiväthän he taida enää pari olla. En ole ihan selvillä heidän suhteestaan, kun välillä he ovat verisissä riidoissa, välillä ystäviä ja välillä Henna ottaa Antilta suihin hississä.

Joka tapauksessa, jätetään Antti nyt tämän kirjoituksen ulkopuolelle ja keskitytään Hennaan ja hänen sinkkukotiinsa, joka on nyt esitelty Seiskassa ihan videolle kuvattuna.



Yllätyksekseni Hennan kotihan on ihan kivan näköinen, erityisesti valkoiset huonekalut kolahtavat lähellä omaa sisustustyyliäni ja myös verhokangas oli aivan ihanan näköistä. Mutta silti videot nähtyäni ensireaktio oli kuitenkin "No huhhuh".

Jos Hennalla ei kai ole vakituisia töitä ja ulosotossa on ties kuinka monta euroa, niin miten tyttösellä voi olla varaa tuohon kaikkeen. Ei voi vaan kuin ihmetellä Suomen yhteiskuntaa, joka antaa mahdollisuuden tuohon. Eiköhän sen nyt kuitenkin kuuluisi mennä niin, että ensin maksetaan laskut ja velat, sitten ostetaan uusia Guessin farkkuja ja korkkareita jokaista väriä, JOS jää varaa.
Ehkä sitten oma elämäntyylini on väärä, mutta itse ainakin huolehdin ensisijaisesti siitä, että on asunto, sähköt ja ruoka ostettuna - kaikesta muusta voi sitten karsia.
Videolla esitellään myös Hennan jääkaappi, joka ammottaa tyhjyyttään - selkeästi Hennalle ruokakaan ei ole niin tärkeää, kunhan vaan löytyy hienoja vaatteita ja uusinta elektroniikkaa. Vaikka on se kyllä harmi, jos omistaa hienon kahvikoneen, eikä ole varaa ostaa siihen kahvia. :P
Erityisesti silmiinpistävää oli tuo Hennan 3D-kotiteatteri - kuinka monella sinkkunaisella oikeasti on varaa tuollaista hankkia? 

Toinen juttu, joka sai aikaan tätä huhhuh-reaktiota, oli Hennan suhtautuminen kaikkeen käytännön työhön. "En oikeen osaa käyttää tätä kaasuhellaa, mä pelkään tätä." "Muut on kasannut kaikki nää huonekalut, ite en oo sormellanikaan koskenut." "Pitää opetella pesemään pyykkiä. Antti pesi aina pyykit ja sitä ennen äiti pesi pyykit."
En todellakaan ole itsekään mikään käytännön asioiden expertti ja erityisesti nykyisin sysään monet "vaikeat" asiat avomiehen tehtäväksi - kyllä meilläkin huonekalut kasaa mies, mutta kyllä minä osaisin vähintäänkin avustaa. Mutta jos ei parikymppisenä osaa edes pyykinpesukonetta käyttää, niin kyllä silloin on jotain vialla. Ehkä Hennan prinsessaunelma-maailmassa pyykkiä ei tarvitse pestä, mutta normaaleille ihmisille se kuitenkin on arkipäivää ja taito joka on osattava - se taas todistaa, miten kaukana todellisuudesta Henna on. Jos neiti Kalinaisen muutkin kotityötaidot ovat samalla tasolla, niin en enää ihmettele jääkaapin vähäistä sisältöä; jos ei osaa kokata, niin miksi jääkaappiin ostaisikaan ruokaa?


Hennan ilme kuvaa kyllä täydellisesti hänen suhtautumistaan kotitöihin. :D

Henna ei ehkä ole ykkössuosikkini julkkiksista (edes turhista julkkiksista), mutta silti toivoisin kovasti, että Henna voisi yksinasumisensa myötä hieman aikustua ja opetella normaalia arkielämää - kaiken sen glamourin ja luksuksen keskellä, jota ainakin Hennan omien sanojensa mukaan hänen elämänsä on täynnä. Olisin iloinen, jos parin kuukauden päästä Seiska-TV:ssä olisi esillä video, jossa Henna näyttäisi miten hän kokkaa jauhelihakastiketta kaasuhellalla, täyttää pyykinpesukoneen ja vaikkapa pesee ikkunat.
Sitä odotellassa...