Persu-vouhotus jatkuu - mutta onneksi myös toiseenkin suuntaan!

Aika jännä ilmiö kyllä Facebookissa. Vaali-iltana ja seuraavana aamuna FB täyttyi "Muutan pois Suomesta" -kommenteista. Eilisen aikana sinne alkoi ilmestyä muutamia ihmetteleviä kommentteja - samaan tyyliin kuin omassa edellisessä blogikirjoituksessani. Nyt FB:ssä leviää (jo neljän FB-ystäväni jakamana!) linkki Uuden Suomen blogikirjoitukseen
ohohupsis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/70267-hyvinhan-siina-kavi-mita-te-itkette

Vaikka valtaosa edelleen varmaan Persujen "vaalivoittoa" (huom: varsinainen voittajahan kuitenkin oli Kokoomus; miksei sitä päivitellä sen enempää?) kritisoi ja arvostelee, on hyvä huomata, että ne vastakkaiset mielipiteetkin alkavat pikkuhiljaa tulla esille. Kuten aiemmin totesin, oma tuttavapiirini (ainakin FB:n osalta) koostuu pääasiassa niistä akateemisista henkilöistä, joille Persujen menestys on ollut kova pala. 
Mutta hienoa on ollut nähdä, että niin vaan on näidenkin Suomesta muuttoa uhoavien valitukset vaimentuneet, kun esille on linkitetty muun muassa yllä oleva blogikirjoitus. Ehkä kritiikki ylimielisyyttä kohden kopsahti omaan nilkkaan ja akateemikot eivät kehtaa enää kommentoida.