Näin Suomipop-festareiden lavalla peräkkäin Suomipopin Aamulypsyn juontaja Petra Kalliomaan sekä festareilla esiintymässä olleen Lauri Tähkän. Näin molemmat ensi kertaa livenä ja hämmästyin siitä, millainen yhdennäköisyys näillä kahdella onkaan!
Voisiko olla, että kyseessä on yksi ja sama henkilö? Petrahan on usein radiojuonnoissaan hehkuttanut ihastustaan Lauri Tähkään ja haluaisi mennä naimisiin Laurin kanssa. Mutta voiko itsensä kanssa mennä naimisiin?

Petra päätyi Suomipopin juontajaksi äitiyslomalle jääneen Anni Hentun tilalle suuren ja kovasti markkinoidun rekrytoinnin kautta. Mitäpä jos Lauri Tähkä hakikin tuolloin radiojuontajaksi Jaajon rinnalle ja tuli valituksi. Jottei hänen popparirokkari-imagonsa kärsisi, piti hänelle kehittää uusi persoonallisuus ja hahmo aamujuontoja varten. Siksi Suomipopin kuulijat ovat saaneet kuulla niin paljon Petran henkilökohtaisesta elämästä – selibaatista, siskoista ja lempimusiikista. Eikä varmaan täysin sattumaa ole sekään, että Petra on niin paljon puhunut myöskin Lauri Tähkästä.

No, ehkä spekulaatio menee jo hieman liian pitkälle, mutta vähintäänkin sukulaisia näiden kahden täytyy olla! Check out ihan itse alla olevista kuvista. Kuvat eivät ole parhaita mahdollisia todistamaan näiden kahden yhteyttä (suureksi osaksi siksi, että Petrasta ei netistä kovin montaa otosta löytynyt...), mutta ei voi väittää etteikö yhdennäköisyyttä löytyisi!