Oma veikkaukseni kohdistuu totta kai Cristiano Ronaldoon. Valitan tytöt, tämä taitaa olla jo melko selvää pässinlihaa.

Metroseksuaalit miehethän ovat nykyisin kuuminta hottia, eikä enää jokaista ulkonäöstään huolehtivaa miestä tuomita heti homoksi. Siksipä en ollut yhtään yllättynyt uutisesta Cristiano Ronaldon lakatuista varpaankynsistä.
http://www.iltalehti.fi/viihde/2010070912013471_vi.shtml
Tai no, tarkemmin ajatellen... Kyllä varpaankynsien lakkaus ehkä menee jo liian pitkälle. :D


Kuvakin jo puhuu omaa kieltään...

http://forladiesbyladies.com/wp-content/uploads/2009/03/cristiano_ronaldo_shorts.JPG

Enemmän herran homoseksuaalisuuden puolesta puhuu kuitenkin isyys-uutinen.
http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2010070411988088_jp.shtml
”- Vauvan äiti on toivonut henkilöllisyytensä pysyvän salassa, joten olemme sopineet, että minulla on pojan yksinhuoltajuus.”
Voisiko tästä rivien välistä olla luettavissa ”Olen homoseksuaali, enkä tahdo harrastaa seksiä naisten kanssa. Haluan kuitenkin lapsia, joten hän synnytti minulle lapsen korvausta vastaan. Siksi saan lapsen yksinhuoltajuuden.” Oma mielikuvitukseni ei ainakaan riitä selittämään tätä mitenkään muuten. No, eipä se Cristianonkaan mielikuvitus taida kovin hehkeää olla; herra on nimittäin nimennyt lapsensa oman itsensä mukaan.
”– Hänen nimensä on Cristiano isänsä mukaan. Cristiano valitsi nimen, mutta pidämme siitä, Ronaldon sisko Katia Aveiro kommentoi The Sunin mukaan.” Onneksi nimenä ei kuitenkaan ole Cristiano Cristianonpoika Ronaldo.

Ricky Martin sai kaksospojat sijaissynnyttäjän avulla vuonna 2008 ja julkaisi tiedotteen homoseksuaalisuudestaan tänä vuonna. Cristiano Ronaldolta kyseistä tiedotetta voidaan odotella siis kahden vuoden päästä.

Ainakin herra on onnistunut tekemään hienon uravalinnan; hikisiä hyväkroppaisia miehiä ympärillä jatkuvasti - ei paljon paremmin voisi enää onnistua. ;)
Onnea tulevaisuudelle Cristiano – ja pikku-Cristiano!