Mielestäni blogin ensimmäinen blogikirjoitus on aina kaikista vaikein. Mitä siihen olisi soveliasta kirjoittaa, mistä aloittaisi kirjoittamisen ja miten paljon kirjoittaisi? Nytkin mielessä pyörii monta mahdollista aihetta, josta voisin kirjoittaa blogiini, mutta mikään ei tunnu sopivalta blogin aloittamiseen.
Ensimmäinen blogikirjoitus on kuitenkin aina se ensimmäinen. Sen pitäisi olla jotain hienoa, erilaista ja mielenkiintoista. Vaikka sormia jo syyhyttää päästä näppäilemään ajatuksiani julki näistä mielessä pyörivistä aiheista, ei niitä voi käyttää vielä tässä vaiheessa. Jos vain aloittaisi kirjoittamisen suoraa päätä jostain aiheesta, se tuntuisi jokseenkin töksähtävältä. No, ehkä tämä valitsemani vaihtoehtokin voi jonkun mielestä tuntua, mutta minusta tämä tuntuu luonnollisimmalta. :)

Ajattelin siis pitää ensimmäisen blogikirjoituksen lyhyenä ja ainoastaan valottaa hieman blogini taustoja. Tavoitteena on sitten lähipäivien aikana täydentää blogiani tappotahtiin niillä monilla mielessä pyörivillä aiheilla. Kun kirjoituksia blogiin tulee toinen toisensa jälkeen, ei kukaan blogini lukija lopulta enää muista, mikä aihe olikaan alunperin se ensimmäinen, eikä sille anneta suurempaa arvoa kuin sitä seuraaville kirjoituksille. Olettaen siis, että blogini saa lukijoita. ;)
Ja olettaen, että saan niitä tekstejä tappotahtiin tuotettua! Lähestyvä helleaalto kun saattaa pilata suunnitelmani; onhan niitä rusketusrajoja kasvatettava, jos sellaiset on kerran erehtynyt hankkimaan! Eikä tuolla sauna-asteisissa lämpötiloissa paljoa viitsi läppäriäkään pitää mukana – se kun ei kuulemma halua rusketusrajoja itselleen.

No, asiaan. Blogin taustoista ja tulevaisuudesta lyhyesti.
Olen nuori nainen, mid-20’s. Sanonta, jolle en ole keksinyt hyvää suomenkielistä vastinetta, mutta joka kuulostaa mielestäni paremmalle kuin tarkat ikävuodet. 
Olen viime vuosina kotiutunut Keski-Suomeen, mutta olen asunut myös Hämeessä ja Pohjanmaalla. Kaikki kolme aluetta ovat lähellä sydäntäni, joten varmasti blogin aiheet tulevat toisinaan sivuamaan myös näitä alueita tai niiden ajankohtaisia asioita.
Olen työskennellyt viestintäalalla ja median parissa, mutta parhaillaan en ole työelämässä. Median seuraaminen on kuitenkin yksi suurista mielenkiinnon kohteistani ja ajatus oman blogin perustamisesta on pyörinyt päässä jo pitkään. Ajatuksia uusimmista uutisista ja ajankohtaisista asioista sekä mediasta yleensä on paljon, ja tuntuu, että pitäisi päästä purkamaan niitä jollekin. Eikä tuo avomieskään ihan loputtomasti mielipiteitäni jaksa kuunnella. ;)

Tarkoituksena on siis blogissa ruotia uutisia, julkkiksia, median käyttäytymistä jne. Mutta yhtä lailla myös arkielämän ihastuttavia ja ennen kaikkea vihastuttavia asioita. Niitä tapahtumia ja ilmiöitä tai vaikkapa tv-ohjelmia, jotka joko ovat mielenkiintoisuudessaan huippuhyviä tai sitten saavat minut raivon partaalle.
Ei pidä rajata blogin ideaa ja tulevien kirjoitusten aiheita vielä kovin tarkasti ensimmäisessä kirjoituksessa. ;) Ehkä blogin idea selviää paremmin sitten, kun saan toisen, kolmannen, neljännen, viidennen jne blogikirjoituksen ilmoille. :) Eiköhän se tästä muotoudu hyvinkin pian. Sitä odotellessa...

Mukavia lukuhetkiä!