Johanna Tukiaisen blogin ohella Henna Kurhisen ihana pinkki blogi on yksi suosikkejani. Aviomiehensä taitaa päivitellä omaa blogiaan useammin, mutta koska pinkki on ihana väri, niin päädyin ruotimaan Hennan blogia ennen kuin Antin blogi saa oman vuoronsa.

Seuraavassa parhaimmat katkelmat Hennan viimeaikaisista blogimerkinnöistä - ikävä kyllä Henna ei runsaasti ole blogiaan viime aikoina päivitellyt.

Ruoka-aineista sen verran että on proteiinia ja hiilareita. Kaikki sen tietää. Yksinkertaista.
Jep, yksinkertaista. Sen tietämälläkö sitä sitten laihtuu?

Selatkaa uusin kuvasto siis yllä olevasta linkistä ja katselkaa rauhassa. Jokaiselle varmasti löytyy jotain kivaa. Voitte sitten laittaa tilauksen minulle :)
[email protected]
Eli kerrotte esim. sivunumeron ja tuotteen tilausnumeron ja nimen. :)
Olisipa kätevää alkaa tuotemyyjäksi, jos olisi julkkis ja voisi mainostaa tuotteita omassa blogissaan. Toivottavasti Henna vielä joskus päivittää blogiinsa tiedon, montako tilausta hän on blogin kautta saanut.

Hymy uutisoi äsken vihjaavaan sävyyn, että meistä tulisi bb-juontajia. Valitettavasti tämä ei kuitenkaan ihan taida pitää paikkaansa, sillä olisi kiva olla ohjelman juontaja on eri asia kun olla juontaja ohjelmassa :)
Mikään ei tietenkään ole poissuljettua ja saahan meitä toki pyytää :)
Emme tarvitse edes koulutusta. Olemme luonnonlahjakkuuksia ;)
Jepjep, aivan. Ikävää, etteivät BB:n tuottajat tajunneet pyytää Kurhisia juontamaan. Josko sitten Hennakin olisi muistanut, ketä siellä pudotusuhan alla onkaan. ;)

Nyt lähden fiorellaan shoppailemaan uusia ihania mekkoja ja asusteita itselleni sillä viikonloppuna teille on luvassa yllätys :) saatte tietää sen maikkarin viihdeuutisilta myöhemmin ;)
Voi apua!

Antin kanssa opiskelemme hänen opintonsa kevääseen mennessä loppuun, suunnittelemme tulevaa ja olemme tehneet keikkaluontoista duunia.
Vitsi, en olekaan tiennyt, että opintoja voi opiskella myös yhdessä puolison kanssa! Olisin minäkin päässyt helpommalla, jos avomies olisi käynyt osassa tenteistä minun puolestani.

Henna Kurhisen blogi löytyy osoitteesta
http://hennakalinainen.fi/blogi.html