Hah, selkeästi minulta löytyy joku telepaattinen yhteys Tanssii tähtien kanssa -kisailuun; sivusin aihetta juuri kirjoittamassani bloggauksessa ja täsmälleen samaan aikaan tanssitähdet onkin julkaistu! Ihan fiksu veto Maikkarilta julkaista ne jo ENNEN BB:n alkamista; nyt tieto varmaan tavoittaa useamman ihmisen. ;)

Koska BB:n alkuun on vielä aikaa (enkä malttaisi odottaa...), niin aikaa tappaakseni kommentoidaanpa tanssikisaajia jo heti samantien. 

Loppujen lopuksi tanssikattaus on minusta tänä vuonna melko laimea. Mukana ei ole ketään erittäin ajankohtaista - tai edes erittäin mielenkiintoista - henkilöä. Toki Salkkarit ja Duudsonit pyörivät telkkarissa nyt(kin) ja Viivi Pumpanen ja Jani Toivola ovat olleet lehtien sivuilla jonkin verran. Mutta itse en luokittelisi näitä kyseenomaisia henkilöitä julkisuusarvoltaan kovinkaan korkealle.

Jos mietitään kisan luonnetta, niin ainoa oikeasti mielenkiintoinen valinta on Duudsonien Jarppi. Jännä nähdä miten Pohjanmaan poika tanssahtelee lattialla - todennäköisesti yhtä sulavasti kuin Jethro viime vuonna. Toivon kuitenkin, ettei Jarpin meno tanssin pyörteissä ole ihan yhtä vauhdikasta kuin Duudson-porukassa - toivottavasti ainakin sormet pysyvät tallessa koko kisan ajan.

Mutta siis. Jotenkin nämä tämän vuoden tanssitähti-valinnat ovat niin laimeita, ettei niitä edes osaa kommentoida mitenkään. Joo, Mari Perankoski on ihan hauska ja Veeti Kallio on yksi suosikkilaulajistani. Mutta siihen se sitten jääkin. 

Aika tylsältä tämä kokoonpano pääpiirteissään vaikuttaa. Toivottavasti kausi osoittaa minun olevan väärässä ja porukasta löytyy yhtä viihdyttäviä hahmoja kuin viime kausillakin. Jospa kisassa nähtäisiin vaikka Jukka Tammen alasuojatanssi vuodelta 1995 - se voisi juuri ja juuri pelastaa tilanteen.