Eilen alkoivat Tuurin uudet jaksot. Ja voi että se vaan on niin ihana sarja.

Onhan niitä nykyään kaikenlaisia sarjoja, joissa seurataan tietyn paikan työntekijöitä ja siellä käyviä asiakkaita. Mutta ei ne muut sarjat vaan vedä vertojaan Tuurille - itse asiassa niistä ei oikeastaan edes voisi puhua samassa yhteydessä.

Karavaanarit oli suuri pettymys tylsän kerronnan ja ei-niin-karavaanarihenkisen julkkisporukkansa takia. Lentokenttään on kerätty vaan kaikki oudoimmat ja juopuneimmat tyypit esiintymään - höystettynä eläkeläisillä, joita nähdään sarjassa joka viikko. Ja mitä näitä nyt muita sarjoja onkaan.

Mutta Tuuri on vaan ykkönen! Vaikka siinäkin osa henkilöhahmoista on ärsyttäviä tai rasittavia, niin ohjelma tarjoaa ihmisiin hyvän katsauksen, joka kattaa koko Suomen. Tuurissa esiintyvät ihmiset ovat poikkeuksellisen sympaattisia ja mukavaa katseltavaa - verrattuna siis muihin vastaaviin ohjelmiin.

Odotukset olivat suuret toisen kauden alkaessa, mutta ainakaan ensimmäinen jakso ei pettänyt odotuksiani! Tarjoushaukka on vaan niin loistava ja uudet suosikkini ovat ehdottomasti kaikkitietävät papat Arvo ja Jussi. Erityisesti sydäntäni lämmitti, että mukana nähtiin myös viime kauden lempparini Jukka - huolimatta siitä, ettei hän parhaillaan Tuurissa työskentelekään. 

Vaikkei Keskisen Vesa tai Tuurin kyläkauppa olekaan minusta kovin ihmeellisiä, niin tämä ohjelma on jotain aivan mahtavaa! Tuuri - gotta love it!