AMB:n (lyhennettä tuntemattomille selvennyksenä: Anne-Mari Berg) Suomeen lanseeraama Miss Plastic –kisa lähenee ja finalisteista kuusi on jo esitelty medialle. Video neidoista on nähtävissä Iltalehdessä ja kasvo- sekä vartalokuvat Maikkarin sivuilla.

Kisan ideana on siis yksinkertaisesti kauneusleikkaukset. Jos sinulle ei ole tehty kauneusleikkausta, et voi osallistua kisaan. Kisan sivuilla sanotaan vielä, etteivät ”kevyet toimenpiteet”, kuten Botox-piikitykset, vielä riitä osallistumisoikeuteen.

Oletin siis ilman muuta, että kisan finalistit ovat häikäisevän kauniita isotissisiä megablondeja. Mutta väärin meni.
Siis oikeasti, MISS PLASTIC –kisat ja finalisteista vaan muutamalla on minun kokoluokitukseni mukaan isot tissit. Monen rintavarustus on samaa luokkaa kuin keskivertonaisilla. Olisi mielenkiintoista tietää, ketkä heistä omistavat silikonitissit – ja ennen kaikkea, minkä näköisiä naiset ovat olleet aikana ennen silikonitissejä?

Minusta yksikään finalisteista ei ole varsinaisesti nätti. Ehkä 22-vuotias Heidi olisi lähimpänä kaunista näistä naikkosista.
No, eiväthän kaikki kauneusleikkauksissa juoksevat välttämättä ole nättejä, vaan voivat muistuttaa enemmän zombia tai robottia kuin kaunotarta. Mutta ei kukaan näistä näytä robotiltakaan. Pikemminkin aika keskivertonaisilta. Sekö on ollut kauneusleikkausten tarkoitus? Ainakin yhdellä kauneusleikkaus-tähdellä, Heidi Montagilla, tarkoitus lienee ollut päinvastainen. Mielipiteeni siitä, onnistuiko hän tässä vai ei, jääköön mainitsematta.

Yllättävää on myös finalistien ikäjakauma.
Huolestuttavaa on se, että nuorin osallistuja on vasta 19-vuotias. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että noin nuorena ei pitäisi vielä edes miettiä kauneusleikkauksia, sillä tuossa iässä on kuitenkin vielä kasvava nuori.
Vanhin osallistuja sen sijaan on 49-vuotias; hänen edukseen on pakko sanoa, ettei häntä kyllä aivan näin iäkkääksi kuvien perusteella uskoisi.

No, kuka sitten voittaa? Jos puhutaan kauneudesta, niin varmastikin Heidi. Jos puhutaan kisan muusta luonteesta, niin ehdottomasti se neito, joka on kirurginveitsen alla käynyt useimmiten - kuka ikinä se sitten onkaan.

Jos ei tästä kisasta muuta hyvää ole löydettävissä, niin ainakin se tuo julkisuuteen erään vähän aikaa hiljaiseloa pitäneen BB-talon asukkaan, jonka monet ovat varmaan jo unohtaneet. Kyseessähän on tietysti yksi omista silloisen kauden suosikeista, eli BB-Farbod. Se, mitä Farbod tekee tuomarina tällaisessa kisassa, jää tosin arvoitukseksi.