Kuten jo monesti todettu, olen seurannut Big Brotheria joka kauden ja se on ehdottomasti yksi lempiohjelmistani. Nyt kun BB-taloon astelee tänään vanhoja asukkaita, aloin mietiskelemään, mitä kaikkea hauskaa BB:ssä onkaan vuosien varrella sattunut.

Tässä oma top 5 –listani – meneillään olevan kauden jälkeen (jos muistan) voin tehdä myös tämän kauden top 5 –listan, mutta toistaiseksi tässä siis ainoastaan edellisten kausien tapahtumia.

Ja koska kaikki löytyy nykyään googlettamalla youtubesta, niin näistä minun suosikkipätkistäni saatte nauttia myös youtube-videoiden välityksellä. :)



1) Lastenviikko

Ehdoton suosikkini koko BB:ssä; hyvin muistissa edelleen, monen vuoden jälkeen. :) Pojanviikari-Sauli (johon tama löytämäni video keskittyy) on hauskaa katseltavaa, mutta itseäni huvitti kovin paljon myös Aki vaipoissa. :)
Ja tietty talossa oli tuolloin myös ehdoton suosikkini Maxine, joka tosin näkyy tällä videolla harmittavan vähän. Mutta siis, huippu-viikkotehtävä kaiken kaikkiaan!



2) Aso ja kiuas

Viime kauden tapahtumat ovat parhaiten muistissa, siksi tämä tuli kärkipäässä mieleen. Mutta olihan se hauskaa katsottavaa. Ja jaksaa naurattaa edelleen!
Asolla oli muitakin hauskoja juttuja, etenkin pienessä sievässä, joten oikea mies voitti kisan. :)



3) Esa A tippuu tuolilta

Toinen viime kauden hauskoista jutuista oli ehdottomasti Esa A:n tippuminen. Siis ei tämä varmaan olisi ollut niin hauska, jos joku toinen olisi tippunut. Mutta kun se oli Esa A, niin ei voi muuta kuin nauraa. :)



4) Nikon kilarit

Tämä ei kuulu hauskimpiin (kuten muut tällä listalla olevat kohtaukset), mutta ehdottomasti mieleenpainuvimpiin BB-tapahtumiin. Ei top-listaa voi olla ilman tätä; tämän varmasti jokainen BB:tä tuolloin seurannut (ja monet muutkin!) muistavat edelleen.



5) BB-Perttu

Vaikkei Perttu ollutkaan aiemman kirjoitukseni listoilla (lähinnä siksi, että Perttu on jo voittanut, ja siksi en halua häntä enää taloon), Perttu on ehdottomia suosikkejani. Ensimmäisellä BB-kaudella ihmiset olivat aidompia ja BB:ssä oli enemmän tyyliä. Ja Perttu tottakai joukon parhaimmistoa!
Pertulta ei voi erottaa vain yhtä tiettyä osa-aluetta tai tapahtumaa tähän – eikä niitä sen puoleen kyllä olisikaan Youtubesta löytynyt. ;) Mutta kyllä tämän miehen toilailut ihan kokonaisuudessaan olivat hauskaa katseltavaa ja parasta antia olivat sanonnat, joita kyllä videossa näkyy aika vähän. Videossa siis Pertun parhaat palat, kyllä sai taas nauraa. :)


Top 5 -listoja on varmaan yhtä monta kuin ihmisiäkin. Ja voin kertoa, että näiden miettiminen oli kyllä tosi vaikeaa; huippuhetkiä ja huipputyyppejä on ollut paljon enemmänkin. Eikä kaikkea edes muista enää!
Omalta listaltani jäivät nyt pois huippuhetkistä esim. Kaarlon raivoaminen BB:lle, Farbodin hiihto (tämä olisi kyllä muuten tullut listalleni, mutten löytänyt siitä youtube-videota), Stuff my skoda -tehtävä, Olette tunnin pissiksiä -tehtävä, Sampon Vappu-kana, Kätlinin ja Danan kimppaoksennukset, Leijona, kuplien puhaltaminen paljuun, Sarin/Anniinan/Lotan kootut tyhmyydet, monien henkilöiden pk-avautumiset... Onhan näitä! :)
Voit kokeilla ihan itse, kuinka vaikeaa parhaiden juttujen listaaminen on; mitkä BB:n talon tapahtumat ja kommellukset päätyisivät sinun top 5 –listallesi? Osallistu ja kommentoi! :)