Kyseessä siis tottakai BB 24/7 -palvelu. Kyseisen palvelun ostamalla pitäisi nähdä kaikki ennen muita (lukuunottamatta pk-keskusteluja) ja reaaliaikaisesti.

Meneillään olevalla BB-kaudella on ollut aiempaa enemmän asioita, joista on uutisoitu tyyliin "Tämä tapahtuu BB:ssä tänään, mutta näet sen televisiosta vasta huomisen iltalähetyksessä." Ennen kun uutisointi on ollut "Osta nyt BB 24/7 ja näe tämä livenä jo tänään, muuten näet sen vasta huomisiltana."
Nyt esim. yksi kauden "jymy-yllätyksistä" eli Sofian oleskelu sala-alueella paljastettiin katsojille vasta seuraavana iltana.

BB 24 /7:sta ei oikein ole ollut tällä kaudella muuta suurempaa hyötyä, kuin että näki asukkaiden astelevan taloon päivää ennen muita. Ja siinä se sitten olikin.

Tänään BB:ssä on tulossa kaiken huippu tässä 24/7 -katsojien kusettamisessa ja rahojen viemisessä.
Asukkaat suorittavat avoimet nimeämiset sala-alueella, eli kertovat nimeämispisteensä kasvotusten asuintovereilleen. Kovin avoimet nämä nimeämiset eivät kuitenkaan ole, koska 24/7 -palvelun katsojat eivät niitä näe.
Avoimet nimeämiset on ihan hyvä idea, mutta en ymmärrä mitä järkeä on siinä, ettei sitä näytetä suorana 24/7:ssa? Jos kaikki asukkaat ovat sala-alueella, niin mitä 24/7 -katsojille näytetään tuona aikana? Tyhjää taloako? Sehän onkin todella hyvää viihdettä!

Vielä käsittämättömämmäksi asian tekee se, että häätöäänestykseen joutuneet julkistetaan jo perjantaina, mutta nimeämisperustelut kuullaan vasta lauantaina. Lisäksi 24/7 -katsojille oman ärsytyksensä tuo se, että nimeämisten jälkeen asukkaat todennäköisesti jauhavat nimeämisiä talossa suorana - huolimatta siitä onko se kiellettyä vai ei.

Tuohan se tietysti haastetta selvittää asukkaiden puheiden ja häätöäänestykseen joutuneiden henkilöiden perusteella, että kuka on antanut pisteitä kellekin ja millaisin perusteluin.

En usko, että BB-tuotanto blogiani lukee. Mutta JOS lukisi, niin tässä teille pieni pyyntö: Kertokaa minulle, miksi nimeämisiä sala-alueella ei voi näyttää 24/7:sta? Yksikin OIKEASTI hyvä syy, niin ymmärrän, miksi aiotte toimia näin.

Tällä hetkellä en vaan voi käsittää, että mitä järkeä tässä on ja yhteydenotto kuluttaja-asiamiehelle on aika lähellä. Pitäähän rahoilleen saada vastinetta, ja minusta tyhjän BB-talon katselu ei ole tarpeeksi vastinetta.