Selailin tuossa viimeisimpiä bloggauksiani ja silmiin osui vuoden 2011 Tanssii tähtien kanssa -ennakkosuosikit. Ihan putkeenhan se veikkaus ei mennyt; niin ennakko-oletusten kuin ensimmäisen jakson jälkeenkään. Viivi Pumpanen oli kuitenkin omassa kärkikolmikossani, joten edes jotain hajua löytyi.

Jotta voi päivitellä omaa tietämättömyyttään taas myöhemmin, pakko se on oma TTK-veikkaus tehdä tänäkin vuonna.

Eli tässä omat ennakkosuosikkini, olkaa hyvät:

Risto Kaskilahti
Jos Riston jalat liikkuvat yhtä nopeasti kuin suu, tanssitaidon on oltava mahtavaa. En ehkä realistisesti usko Riston voittomahdollisuuksiin, mutta viihdyttävyysarvo lienee Ristolla huippuluokkaa. 

Krisse Salminen
En tiedä miksi, mutta ehkä eniten "oikeasti" kannusta Krisseä. Joo, noin sarimultalat ja antoniofloresit varmaan osaa tanssia paremmin kuin Krisse, mutta en halua kannustaa tyyppiä, josta en oikeasti tykkää - tai josta en tiedä tarpeeksi tykätäkseni. Suosikit varmasti vaihtuu ohjelman kuluessa ja henkilöihin tutustuessa, mutta tällä hetkellä Krisse on näistä ainoa, joka a) voisi osata tanssia kohtuullisesti ja b) jota voisin kuvitella kannustavani ihmisenä. 

Amin Asikainen
Pakko nostaa vielä kolmas nimi esille, sillä Aminin tahdon ehdottomasti nähdä tanssilattialla. Tanssityyli saattaa muistuttaa Kanki-Kaikkosta, mutta mitäs siitä!


Pakko kyllä huomauttaa, että tänä vuonna tanssiparit ovat jotenkin tylsempiä ja ei-niin-yllättäviä kuin aiempina vuosina. Nojoo, VilleGalle oli ihan hyvä veto ja ehkei kukaan Antonionkaan uskonut noin suurta julkisuutta hamuavan.  Mutta silti. Jos viime vuonna mietin tanssitähtien olevan laimeita, niin tänä vuonna ne vasta sitä ovatkin. 
Eikä tämä johdu siitä, että julkkikset loppuisivat kesken! Aiemminkin oon jo listannut mielenkiintoisia henkilöitä tanssilattialle; tässä pari vanhaa ja pari uutta lisää! :)

BB-Kaki tai BB-Janica tai joku muu BB-tyyppi
Johanna Tukiainen
Eduskunnan heeboista: Juha Mieto tai Mauri Pekkarinen
Matti Nykänen & Susanna Ruotsalainen
Teuvo Loman
Wilma Schlizewski
Tauski
Super-Marjo

Tässä nyt listalle alkua.
Että milloinhan joku näistä nähdään tanssin pyörteissä - kysynpähän vaan! :D