Heti Putouksen ensimmäisen jakson jälkeen kirjoitin tänne omasta suosikistani Munamiehestä, jonka uskon myös voittavan koko kilpailun.

Koska nykypäivänä Facebook on yksi tärkeimmistä medioista, tutkiskelin asiaa tänään myös Facebookin kautta. Tutkimustulokseni puhuvat Munamiehen puolesta.

Munamiehellä on (tällä hetkellä) yhteensä kymmenen fanisivua, joista suurimmassa on (tällä hetkellä) yli 33 000 jäsentä. Kaksi seuraavaksi suurinta fanisivua koostuvat myös tuhansista jäsenistä.

No, miten Munamiehen vastustajat pärjäävät häneen verrattuna? Alla FB-faniryhmien jäsenmäärät, suurimman ryhmän mukaan.
Timo Harjakainen 349 hlöä
Mikko Zetterberg 213 hlöä.
Sui-Hing 163 hlöä.
Pilvi Pouta 105 hlöä.
Pusutin 89 hlöä.
Mr. Mallorca 84 hlöä.
Jari Potsi 66 hlöä.

Eli vaikka kaikkien muiden faniryhmien fanit laskettaisiin yhteen, he eivät silti pärjäisi Munamiehelle. Joten jos Facebookista voidaan jotain päätellä - ja siitähän voidaan! - niin Munamies voittaa kisan ylivoimaisesti.

Käykäähän liittymässä oman suosikkinne faniryhmään, jotta saadaan Munamiehen ryhmä kasvamaan vielä isommaksi. Niin, oletan siis että kaikkien suosikki on Munamies. ;) Jos oma suosikki nyt jostain käsittämättömästä syystä on joku muu kuin Munamies, tuo pieni ja sympaattinen muna, niin saahan toki siihenkin faniryhmään liittyä.

Loppukevennyksenä vielä Munamiehen nettisivut, käy tutustumassa.
munamies.webs.com/