Salkkareiden Heidi tuntuu olevan jatkuvasti kolmiodraamojen keskiössä.

Aikoinaan Heidi tuli sarjaan Konstan tyttöystävänä. Konstan, joka ihastui Peppiin ja lopulta jätti Heidin Pepin takia. Heidi löysi uuden poikaystävän Joonatanista ja sen jälkeen kolmiodraamojen osalta Heidi onkin pyörittänyt kahta miestä kerrallaan.

Ensin oli Joonatan ja Jiri, sitten oli Jiri ja Topi. Ensimmäinen kolmiodraama ratkesi Joonatanin lähtöön, toinen tällä viikolla Topin kuolemaan. No, nyt asiat näyttävät vahvasti siltä, että Heidi voisi vihdoin keskittyä jo yhteen mieheen ja viettää onnellista elämää Jirin kanssa. Mutta koska aiemmin syksyllä uutisoitiin tuhlaajapoika Joonatanin paluusta sarjaan, epäilen ettei kolmiodraamat Heidin elämästä jää vieläkään täysin puuttumaan.

Puheen ollen sarjaan palaavista hahmoista ja kolmiodraamoista - yhden käänteen haluaisin lähitulevaisuuden Salkkareissa ehdottomasti nähdä! Nimittäin Heidin veljen Tuukan paluun! Tuukkahan aikoinaan lähti pois jätettyään Cindyn. Syystä että Cindy ei halunnut koskaan saada lapsia. Nyt kun Cindy viettää onnellista perhe-elämää Ossin kanssa (tultuaan raskaaksi vain hetki Tuukan lähdön jälkeen!) olisikin mielenkiintoista nähdä Tuukan reaktio asiaan. Kun Tuukan sisko edelleen on mukana sarjassa, niin tämä paluu voisi olla jopa mahdollinen. Salkkareiden käsikirjoittajat huomio: jos tätä juonenkäännettä ei ole vielä kirjattu ylös, niin nyt on korkea aika!

Yksi henkilöhahmo, jonka paluuta ounastelen, on lentäjä-Panu. Veerahan jo sarjaan palasi (ainakin hetkellisesti) tällä viikolla, joten Panukin voisi tulla sarjaan käväisemään. Etenkin kun Lasse ja Paula ihan yllättäen juuri kertoivat Severille että kummisetä-Panu on lentäjä. Ei kai Panua voitaisi sarjassa muistella, ellei hän olisi palaamassa?