Tanssii tähtien kanssa -kisan startti on koettu ja omat (alustavat) suosikit ovat jo selvillä.

Ennen ohjelman alkua ajattelin, että Jarppi ja Veeti olisivat suosikkikaksikkoni. Molemmat olivat ihan hyviä ja etenkin Jarppi yllätti tanssin herkkyydellään. Mutta ne jäivät vaan ihan hyvään. Mikä oli minulle pettymys, koska mielelläni kannustaisin jompaa kumpaa - tai molempia - näistä herroista.
Toivottavasti herrakaksikko petraisi tulevina viikkoina, niin saisin rehellisesti sanoa heidän olevan suosikkejani. Nyt vaan toivon heiltä nousua suosikin asemaan minun mielessäni.

Oikeasti ensimmäisen ohjelman jälkeen oman suosikkikaksikkoni muodostavat ihan toiset herrat.
Ykkösenä on tällä hetkellä Jani Toivola, joka rokkasi ihan täysillä sydämeeni! Violetit housut olivat oksettavat (etenkin yhdistettynä keltaiseen mekkoon), mutta se tanssi oli niin täynnä tunnetta ja iloisuutta, ettei siitä voinut olla tykkäämättä! Ihan ansaitusti tämä pari kyllä sai korkeimmat pisteet myös tuomaristolta!
Toiseksi suosikikseni nousi Salkkareiden Jiri, eli Mikko Parikka. Tanssi ei muuten ollut niin jännä (kuten nämä rauhalliset tanssit eivät yleensäkään ole), mutta se vaikean näköinen nosto sai aikaan sellaisen wau-reaktion kotikatsomossa (jopa avomies, joka ei TTK:ta seuraa, ihasteli tätä nostoa!), että pakkohan tästä tanssiparista on tykätä. Ensi viikolla luvassa on vielä vauhdikkaampi tanssi, jotka siis yleensä ovat mielestäni olleet niitä parhaimpia.

Janin ja Mikon lisäksi kolmen kärkeen pääsee portaissa kompastumisesta huolimatta Viivi Pumpanen. Flirttiä täynnä oleva tanssi oli uskomattoman hieno - etenkin kun se oli koko kisan aloittaja. Siitä tuli hyvälle mielelle ja sehän on tässä ohjelmassa minusta tärkeintä.
Pakko sanoa, että en olisi uskonut Viiviä tässä kisassa kannustavani, kun en muuten kyseisestä henkilöstä Petsku-kuvioiden ja suuren julkisuushakuisuuden myötä kovasti tykkää. Mutta TKK-haastatteluissa Viivi vaikuttaa yllättävän mukavalta ja mikä tärkeintä, osaa tanssia viihdyttävästi.
Jotenkin kuitenkin pääsin Viivin tanssissa yli tästä ennakko-oletuksestani Viivistä ja pystyn täysillä kannustamaan häntä tanssikisassa. Sitä vastoin myöskin hyvin tanssineet Satu Ruotsalainen ja erityisesti Anneli Sari eivät kannustustani saa. Kumpikin nainen ärsyttää minua suunnattomasti - erityisesti diiva-Anneli, joten toivoisin heidän tippuvan kisasta mahdollisimman nopeasti. Vaikkakin hyvän tanssitaidon myötä he tuomaripisteillä valitettavasti roikkunevat kisassa pitkään.