Keskisuomalaisen tämän talven suosituin uutinen on tuntunut olevan "Halssilan uimarannan mutkassa ulosajo".
Viimeisin ulosajo kyseisessä mutkassa on ollut tänään, sitä edelliset ainakin 15.1., 13.1. ja .3.1.  Ja nämä siis ainoastaan tämän vuoden puolella tapahtuneet ulosajot.

No, oma lukunsa on se, miten Keskisuomalainen asiasta uutisoi; käytössä ovat olleet muun muassa oivaltavat otsikot "Taas ulosajo Halssilan uimarannan mutkassa" sekä "Halssilan uimarannan mutkassa taas ulosajo". Ehkä seuraava uutisoinnin aihe voisikin olla se, montako ulosajoa kyseisen talven aikana on tuossa paikassa tapahtunut.

Enemmän itseäni kuitenkin ihmetyttää se, että jos Jyväskylän ulosajoista suuri osa tapahtuu samassa paikassa - ja ulosajoja tapahtuu Halssilan uimarannan mutkassa lähes viikottain - miksei asialle tehdä mitään? Vaikka niitä mutkia on tiessä muuallakin ja Halssilan tienoillakin useampia, niin tuo kyseinen mutka nyt ilmiselvästi näyttää olevan autoilijoille haastava.
Pienempi nopeusrajoitus? Mutkan loiventaminen?

En jaksaisi enää ensi talvena lukea Keskisuomalaisesta tätä mielenkiintoista ja toisistaan kovin paljon poikkeavaa uutisointia, joten jos joku voisi keksiä ratkaisun Halssilan uimarannan mutkan tilanteeseen. Jos vaikka ensi talvena keskitettäisiin sitten ne ulosajot johonkin toiseen mutkaan.