Korkojen kera ON hyvä talk show ja Vappu & Jenni OVAT hyvä parivaljakko. Mutta koska kaikkea on aina pakko kritisoida, niin näin myös tätäkin.

Talkkarin vieraat ovat olleet mielenkiintoisia – en kiistä sitä. Mutta ihmettelisin suuresti, jos mukana jossain jaksossa EI olisi Vapun Tanssii tähtien kanssa –kaveria. Siis oikeasti.
Vieraina on ensimmäisen kolmen jakson aikana nähty tämän vuoden Tanssii tähtien kanssa –kisailusta jo Juha Veijonen, Maria Jungner ja Jethro Rostedt, edelliskaudelta Simo Frangen. Lisäksi vieraana on ollut Vapun kanssa kisaillut Antti Kaikkonen. Lieneekö sattumaa, että vieraina on aina Vapun tanssi-tuttuja?
Ketä sitten seuraavaksi?  Vapun juontaja-ajoilta mukaan voitaisiin kutsua vaikkapa Miia Nuutila (Maajussille Morsiamen takia), Jone Nikula (Idolsin takia) ja Jukka Rasila (Putouksen takia).  Vapun kanssa kisailleista mukaan voitaisiin pyytää Sikke Sumari MasterChefin tiimoilta, ellei MasterChefiä näytettäisi kilpailevalla kanavalla.

Niin, toinen silmiinpistävä huomio vieraista kun on TTK-kytkösten lisäksi se, että vieraat hyvin useasti edustavat Maikkarin (ja Subin) kannalta ajankohtaisia ja mainostusta kaipaavia ohjelmia. Tähän mennessä – ja korostan, että vasta on nähty ainoastaan KOLME jaksoa – ilmaista mainosta ovat saaneet jo ohjelmat Hjalliksen kanssa, Duudsonit Amerikassa, Top Chef sekä Keksijätehdas. Martinan ja Eskon elämästä kertova ohjelmakin on Subin tuotantoa, joten varmaan siksi myös Martinan ensiesiintyminen nähtiin juuri Korkojen kera –ohjelmassa.
Vapun tanssituttujen luotsaamien ohjelmien lisäksi Maikkarilla näyttäisi alkavan pian Muodin huipulle, joten varmaan joku kyseisestä ohjelmasta saapuu Korkojen keraan kertomaan uudesta ohjelmasta. Tai vähintäänkin Lola Wallinkoski Kaamein kämppä –ohjelmasta.

No, täytyy kuitenkin sen verran sanoa Vapun ja Jennin puolustukseksi, että ensi viikolla ei (kai) ole tulossa ketään Vapun tanssikaveria – ainoastaan Janne Kataja. Hänhän on ainoastaan Vapun tuttu Subilla esitettävän Big Brotherin tiimoilta ja työskentelee nykyisin MTV Mediaan kuuluvassa Radio Novassa sekä Maikkarilla esitettävässä Idolsissa. Että kyllähän nämä vieraat varmasti valitaan ihan muista syistä kuin kanavapoliittisista!