JOS tämä porukka tällaisenaan jäisi taloon, en usko, että kovin paljon sutinaa talossa nähtäisiin.

Seitsemästä tytöstä kolme tykkää tytöistä ja kaksi näistä seurustelee. Pojat ovat kaikki heteroita ja yksi seurustelee.

Oma veikkaukseni on, että tällä porukalla nähdään enemmän tyttöjen välistä sutinaa kuin perinteistä tyttö-poika –sutinaa.

On sinänsä harmi, että Miialla on tyttöystävä; jos ei olisi, voisivat hän ja Marika olla potentiaalinen pari.
Marika on ainoa sinkkulesbo, mutta onneksi talon tytöistä löytyy muutamia sukupuolisesta suuntautumisestaan epävarmaa tyyppiä. Ehkä kiinnostavin vaihtoehto sutinoimaan Marikan kanssa olisikin mielestäni Elisa; näiden kahden punapään touhut varmaan kiinnostaisivat erityisesti mieskatsojia.

Kuten sanottua, miehet ovat kaikki heteroita. Moni näistä miehistä vaikuttaa myös niin täysheterolta, ettei miesten välisiä kokeiluita varmaan tällä porukalla tulla näkemään.

Miesten ja naisten välisiä sutinoitakaan tuskin runsaasti talossa nähdään.
Ei sillä, etteikö miesten puolelta olisi halukkuutta sutinointiin. Peräkammarin poika Jani on tullut ilmiselvästi taloon hakemaan pesää. Habib on ilmoittanut seksin harrastuksekseen ja haluaisi päästä heiluttamaan peittoa talossa. Paul on lipevä player, joka haluaa varmasti päästä monenkin tytön pöksyihin. Ja tuskinpa Petri tai Hannukaan panisi (sananmukaisesti) seksin harrastamista pahakseen.
Eri asia sitten on, että kuka tytöistä heidän kanssaan sekstaamaan ryhtyisi. Veikkaisin näiden bileprinsessoiden miesmaun olevan hieman korkeammalla tasolla; ainakin sen perusteella, miten pettyneeltä Maria näytti talon miestarjontaan.
Mutta jos bileissä on runsaasti alkoholia ja joku (tai jotkut) tytöistä on erittäin helppo, niin ehkä seksiä tullaan näkemään. Hieman kuitenkin epäilen tätä.   

Jotta sutinointia nähtäisiin ja uusia BB-pareja päästäisiin muodostamaan, toivoisin sunnuntaina taloon lisää hyvännäköisiä miehiä ja sinkkulesboja. Bitkin käyvät, sillä heistä on iloa molemmille sukupuolille.