Luulin, että on olemassa asioita, joita ei vaan ikinä keksitä. Mutta nähtävästi olin väärässä. Tämän todisti Iltalehden pekoni-uutinen, joka löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.iltalehti.fi/ruoka/2010082612245230_ru.shtml

Pekonia ja sen makua on Jenkeissä tungettu ihan oikeasti joka paikkaan! Aivan käsittämätöntä! 
Itse en ole suuri pekoninystävä ja siksikin nämä tuotteet aiheuttavat lähinnä inhonväristyksiä. Mutta vaikka tykkäänkin vaikka ranskalaisista, en silti haluaisi käyttää ranskalaisten makuisia kondomeja tai pestä hampaitani ranskalaisten makuisella hammastahnalla. Ällöä.

No, kaksi kamalinta keksintöä tulikin jo mainittua edellä.
Eli ensinnäkin pekoninmakuiset kondomit. Makukondomeja on olemassa moneen eri makuun (kirjaimellisesti!), mutta yleensä maut kai ovat jotain kevyempiä, jälkiruokamaisempia. Siis vaikkapa mansikka, vaahtokarkki tai suklaa. Seksistä menee maku (jälleen kirjaimellisesti!), jos kondomi tuoksuu rasvaiselle pekonille.
Ja sitten pekoninmakuinen hammastahna. Hammastahnan tarkoituksena on kai raikastaa hampaat, ja mielestäni pekoni ei siinä onnistu. Minttu tai eukalyptus vastaa paremmin minun käsitystäni raikkaasta kuin pekoni. Koirallamme on kananmakuista hammastahnaa ja koiralla lihanmakuinen hammastahna on ihan hauska idea. Ihmisellä lähinnä säälittävää.

Muita ihmeellisyyksiä, joita listalta löytyi olivat esimerkiksi pekonihuulirasva, pekonisuklaa ja pekonintuoksuinen saippuakuplaliuos. Sallikaa minun oksentaa! 
Oikeasti, jos näillä tuotteilla on suuri menekki, niin voin vain ihmetellä mitä ihmisten päässä liikkuu!

Onneksi kyseisiä tuotteita on saatavilla ainoastaan Jenkeissä, toivon etteivät ne ihan lähiaikoina Suomeenkaan rantaudu. Ja toivottavasti suomalaiset eivät ala kehittelemään omia tuotteitaan suomalaisten "suosikkimauista"; muutoin saattaa pian löytyä kaupan hyllyiltä mustamakkara-suklaata, muikkujen makuisia kondomeja sekä Hesburgerin markkinoima juustohampurilaisen makuinen hammastahna. Voin luvata, etten tulisi ostamaan näistä ainuttakaan.